Suurem osa välismaistest lugudest, mis jõudnud R2 Aastahiti esikohale, on ingliskeelsed, välja arvatud Rammsteini "Amerika", mis on pooleldi saksakeelne ning Las Ketchupi "Asereje", mille refrään on vastupidiselt kehtivale arvamusele kaugel hispaania keelest, vaid lihtsalt üks väljamõeldud keeles häälikute jada, mille üle siiani vaieldakse, kas pole tegu mitte satanistliku loitsuga. Mõnus!

Eesti lugude osas on R2 Aastahiti võitjatel olnud samuti kirju keeltevalik. Siin on lisaks eestikeelsetele nii meie esimene laureaat, võrukeelse Ummamuudu "Kõnõtraat", kui ka kolm ingliskeelset pala Kerlilt, Ineselt ja Bedwettersilt.

Ja muidugi võidutses aastal 1999 tuumaülikondades ansambel Caater, kelle võidupala "O Si Nene" on igbo keeles - keeles, millest väljaspool träänsiklubisid saadakse aru vaid Nigeerias ja Kongos. See kõik on tõsi - olgu Google meile tunnistajaks!

Raadio 2 Aastahiti ajalugu, ehk kõik tabelid asuvad siin!
Hääleta ja vii oma lemmiklaul võidule SIIT!

Raadio 2 Aastahitt 2010 võitjad selguvad kolmapäeval, 5. jaanuaril kell 14, kui algab Raadio 2-s maratonsaade, R2 ja ETV otseülekanne auhinnagalalt algab kell 21:40