Iga festivalipäev lõpeb klubis. See on publiku ja esinejate kohtumispaik. See on koht, kus lihtsalt olla, nautida muusikat ja seltskonda ning lasta endast läbi päevased teatrimuljed. See on elamuste ja energia vahetamine; see on koht, kus kõik lõpuks kokku saab ja valla paiskub!

5. juunil algusega kell 22.00 on kõigil võimalik osa saada festivali avamisest, kus kindlasti on küllaga teatraalsust. Muusika eest hoolitsevad Kaire Vilgats ja Club Tropicana ning DJ’d Üüve-Lydia Toompere ning NUKU teatri inimesed. Pidu kestab kella kaheni öösel.

Club Tropicana toob kuulajani lugusid oma isiklike lemmikute seast: Wham, Simply Red, George Duke, Gloria Estefan. Eelkõige on tegemist nostalgiliste, heade tantsulugudega.

8. juunil esineb festivalil ansambel Paabel nind DJ Mur. Taas toimuvad ka teatraalsed etteasted ning tähistatakse edukat festivali toimumist.

Paabel koosneb kuuest eriilmelisest muusikust, kes põimivad Eesti pärimusmuusika ja omaloomingu kaasaegse rütmimuusika konteksti.

Festivali klubiprogrammi kuraator on NUKU teatri kunstiline juht Taavi Tõnisson.

Pileteid klubisse saab soetada uksel, hind 6 eurot. 6. ja 7. juuni Festivali Klubid toimuvad Krahli 2. korrusel, kuhu pääseb kaelakaardiga, linnarahvale on avatud baaris toimuvad peod, mida korraldavad Tjuun In ja Oma Festival.