Kontserdi korraldavad koostöös Musiccase ja Jazzkaar ning Macy Gray on ühtlasi ka tänavuse Jõulujazz festivali üks peaesinejaid.

Tuntud omapärase kähiseva soulvokaali ning üllatavate, kohati provokatiivsete avalike esinemiste poolest, on Macy Gray üks R&B tähti, kes jõudnud staari-staatusesse ka popmuusika edulugude maailmas.

Macy Gray sündis Ameerikas, Ohios häbeliku ja omamoodi lapsena, keda narriti tihti tema omapärase hääle pärast, just sellest häälest sai aga milleeniumi vahetuse paiku tema edu ja läbilöögi võti ja firmamärk.

Laiema avalikkuse ette ilmus Macy aastal 2000 kui singlist „I Try“ tema debüütalbumilt „On How Life Is“ sai ülemaailmne raadiohitt ning Macy pälvis Grammy parima naispopvokalisti kategoorias.

Tema karjääri ehivad ülesastumised filmides "Teeningpäev" ja "Ämblikmees", koostööd Fatboy Slimi, Santana ja Fergiega ja kolmekordne plaatina-album.

Hingelaadilt võrreldakse teda aga eelkõige souli-legendidega nagu Aretha Franklin, Billie Holiday või Stevie Wonder.

Macy Gray jõuab 7. detsembril esmakordselt Eestisse värske albumi „The Sellout“ maailmatuuri raames, mida kriitikud on nimetanud tema parimaks plaadiks peale hittalbumit „On How Life Is“.

Kontserdipiletid tulevad müügile Piletilevi müügikohtades esmaspäeval, 4. oktoobril kell 10:00.