Full Crate x Mar on Amsterdamist pärit progressiivse elektroonilise muusika duo, kelle stiil ulatub R&B'st kuni deephouse'ini. Duo sai tuntuks kriitikute poolt kiidetud EP "Conversations With Her" ilmumisega 2010. aastal. Peale seda on nad koostööd teinud paljude tuntud nimedega, kelle hulgas on näiteks Erykah Badu, Hudson Mohawke ja Mark Pritchard. Peale vahepealseid sooloprojekte (Full Crate’i Golden Glasses; Mar'i Seeing Her Naked ja Form EP) on Full Crate x Mar taas jõud ühendanud ja selle tulemusel sündis hittlugu "Man x Woman".

Lisaks Hollandi hitt-duole astuvad RBMA laval üles Eesti DJ-d ja produtsendid Mr. Nestor, Smthing Smthing, Alska, Sander Mölder, Dave Storm ja Kaur Kareda.

Kaur Kareda seti alguses toimub ka kellakeeramine.

Red Bull Music Academy näol on tegemist ainulaadse muusikute, produtsentide, DJ’de ja lauljate akadeemiaga, mida korraldatakse alates 1998. aastast erinevates maailma metropolides. RBMA toob kokku oma ala professionaalid, kes jagavad teadmisi ja inspiratsiooni uute talentidega. 2015. toimub akadeemia Pariisis.