Konkursil osales 1323 fotot 369 autorilt. Zürii, koosseisus Delfi fotograaf Ilmar Saabas, TBWA ESTONIA Art Director Rauno Pello, TEZ Touri turundusjuht Helbe Ruuben, Tallinki turundusjuht Anneli Brandt ja Eesti Turismifirmade Liidu tegevdirektor Kersti Kont langetasid järgmise otsuse:

Peaauhinna - TEZ Touri nädalase reisipaketi kaheleTürki türkiissinise Vahemere äärde viietärni all inclusive luksushotelli Amara - võitis kasutaja sannuk pildiga "Isegi kaamlil on janu". Sannuk on autor, kes esitas laia valiku erinevaid olusid huvitava nurga alt kirjeldavaid pilte ning kõigi oma piltidega kokku tabas hästi TEZ Touri toodetega seostuvaid teemasid. Vaata kogu albumit siit.

TEZ Touri turundusjuht Helba Ruuben tõstis teiste sama autori piltide hulgas esile vaimuka kaamliga pildi: "TEZ Tour tahab, et tema kliendid ei raiskaks raha, aega ja närve, vaid teeks teadlikke valikuid. Vett pudelist joov kaamel (mida ohutuse mõttes peaksid tegema ka kõik sealkandis reisivad inimesed) väljendab meie arvates kujukalt teadlikkust, mida tahame ka oma klientidele sisendada".

Teise auhinna - Tallinki kruiisi kahele Rootsi A kajutis koos hommikusöökidega, kehtivusega kuni 31.05.2009, võitis kasutaja Eowyn pildiga "Mees Havannast".

Oma valikut selgitades sõnas Tallinki turundusjuht Anneli Brandt: "Märtsis ja aprillis on Tallinki Tallinn-Stockholm ja Riia -Stockholm liinilaevadel Kariibi mere teemalised kruiisid. Kuuba on üks selle piirkonna riike, mis pakub eksootikat ja mida kõike muud põnevat, siit ka meie valik. Samalt autorilt oli teisigi toredaid Kuuba-teemalisi pilte. Arvasime, et just valitud pilt annab edasi soojust, rõõmu, naudingut, eksootikat, mille osaliseks kindlasti ka meie reisija saavad, olgu nad noored või vanad."

Publiku lemmiku auhind AQVA Hotel &Spa’lt - AQVA Hotel&Spa uhiuus idamaine pakett “Harmony” kahele, mis sisaldab lisaks idamaisele spaahoolitsusele ka majutust kahele, rikkalikku hommikusööki, vee- ja saunakeskuse piiramatut kasutamist ning jõusaali kasutamist läks kasutaja ritaan imearmsale fotole "Jumalalapsed".

Suur tänu kõikidele konkursil osalejatele!