Kolmapäevast menuüritust Ladies Night võõrustab Kristjan Kasearu ja tema bänd The Heft. Valminud on uus muusikavideo, mille esmaesitlusele kõik oodatud on. Bänd annab laval live-etteaste, ühtlasi toetavad neid ühed linna parimad peotuulutajad, DJ'd MVP ja Kert Klaus. Nii nagu ikka, sissepääs on kõikidele naistele tasuta.

Neljapäeval testitakse klubi üldist valmisolekut Grind-nimelisel üritusel, kus astuvad üles Koan Sound ja Killsonik Inglismaalt. Skrillex'i plaadifirma all esindatud poisid toovad kõige mürtsuvama ja kärtsuvama kodumaale kätte. Nende kõrval figureerivad Mhkl, K-Sein ja Jozels.

Reede on ühe menukaima sariürituse Bad Jam päralt, mille eesotsas DJ Bad J ja külaline Ruff. Linna parimal urban muusika peol pannakse rõhk Beyoncé loomingule ja seda terve õhtu vältel. Nagu ilusatest naiskülastajatest veel küllalt poleks, tantsivad terve öö tantsupukkidel Bad Angels tantsijad.

Suur finaal leiab aset laupäeva hilisõhtul, mil toimub klubi Hollywoodi 17. sünnipäev. Väikesest on sirgunud suur ja te kõik olete oodatud tähistamisele. Brändide Chanel, Jean Paul Gaultier, Hermès ja Yves Saint Laurent ametlik DJ ning Playboy Mansion kogumike autor Dimitri From Paris viib meid kõiki muusikaliselt minevikku kui ka tulevikku, nii nagu sünnipäevale omane!

Ole kohal!