Tuleval aastal saabuvad Euroopa ühe suurima retrofestivali raames Eesti publiku ette KLF feat. Wanda Dee, S Club, Londonbeat, Twenty 4 Seven ja 2 Brothers on the 4th Floor.

Kindlasti on järgmise aasta festivali üks suurnimesid KLF. 1990ndate alguse üks edukaimaid artiste maailmas ja elektroonilise tantsumuusika üks ikoonilisemaid bände. Kuigi bänd tegutses lühikese aja, on nende kullavaramu lood "Justified and Ancient", "Last Train To Trancenter", "What Time Is Love?" ja paljud teised elektroonilise muusika ühed tuntuimad.

Popbänd S Club loodi Spice Girlsi manageri poolt ning tegutses edukalt 1990ndate lõpus ja 2000te esimesel poolel. Nende kontol on üle kümne miljoni müüdud plaadi ja populaarne teismeliste teleseeriaal artistide elust.

Londonbeat ei vaja oma tuntud headuses tutvustustki - palju kordi Eestis esinenud briti bänd on ka järgmine aasta oma positiivset energiat laval näitamas.

Hollandist pärit 2 Brothers on the 4th Floor on eelkõige tuntud oma loo "Dreams" tõttu, kuigi 1990ndatel välja lastud kahelt albumilt tõusis edetabelitesse ka teisi hitte mis kummitavad kõiki nostalgia fänne.

Twenty 4 Seven on Hollandi euro-popi bänd, mis saavutas suure edu 1990ndate alguses Madalmaades ja Suurbritannias. Praegusenigi on nende "Slave To The Music" edukas tantsulugu retroüritustel.