Kadri on nahadisainer. Tema käe all valmivad omanäolised kingad, kotid ja kindad, mis tihtipeale leiavad tee eneseteadlike keskealiste naiste ja meeste garderoobi.

Tema loomingut iseloomustavad lihtsus, stiilipuhtus ja kvaliteet. Tööpingeid aitavad Kadril maandada tütar ja poeg ning joogatunnid.

Kadri retseptid:

Esimene eelroog: Mozzarellasalat

Vaja läheb:
kirsstomat
mozzarellapallid
basiilik
sool
pipar
oliivõli

Valmistamine: Poolita kirsstomatid ning rebi hulka mozzarellapallid ja basiilik. Maitsesta salat soola, pipra ja oliivõliga.

Teine eelroog: Tomatisupp

Vaja läheb:
2 pk konservtomateid
tomatipasta
0,5 l vesi
tšillikaun
sibul
2 küüslauguküünt
1 tl suhkur
basiilikulehed
Eesti juust

Valmistamine: Pruunista potis õli sees hakitud sibul, tšilli ja küüslauk klaasjaks. Lisa potti konservtomatid, tomatipasta ja vesi ning lase 10-15 minutit tasasel tulel podiseda. Lisa supile basiilikulehed ja maitseained. Võta pott tulelt ja püreeti saumikseriga. Serveeri supp basiilikulehtede ja riivjuustuga.

Pearoog: Ahjuroog ürtidega

Vaja läheb:
kartul
porgand
küüslauk
sibul
kanakoivad
õli
tüümian
oregaano
punase veini äädikas
sool
pipar

Valmistamine: Puhasta ja tükelda kõik komponendid ning pane läbisegi ahjupannile. Maitsesta komponendid punase veini äädika, soola ja pipraga. Lase maitseainetel mõni hetk imenduda ning aseta roog 190 kraadi juures 30 – 45 minutiks ahju.

Magustoit: Pavlova tort

Vaja läheb:
besee
vahukoor
suhkur
värsked marjad

Valmistamine: Poolita besee, vahusta vahukoor suhkruga. Laota beseele kiht vahukoort ja torka enda valitud marjad vahukoore sisse. Pudista vahukoorele beseetükke ja marju. Pavlova ei taha kaua seista, nii et serveeri kook nii pea kui võimalik.