Igapäevases elus on Madli riigiteaduste üliõpilane, kellele meeldib fotograafia ning hullupööra tantsida. Juba lasteaialapsest saati on Madli tantsinud ning praegugi käib ta kaks korda nädalas oma trupiga šõu- ja klubitantsu harjutamas.

Jutukas tüdruk leiab ühise keele kõigi inimestega, sest tal pole eelarvamusi ning ta on kõigi vastu heatahtlik.

Madli retseptid:

Esimene eelroog: Kreveti amps

Vaja läheb:
tšillikaun
küüslauku
muna
majoneesi
minisaia kuivikuid
suuri krevette
õli

Valmistamine:
Mikserda tšillikaun, küüslauk ja muna, lisa hulka majonees ning sega läbi. Serveeri võie minisaial koos praetud krevetiga.

Teine eelroog: Kammkarp pehmel padjal

Vaja läheb:
lillkapsast
kartulit
merevaiku
maitseaineid
kammkarpe
võid

Valmistamine:
Pane kartulid keema. Kui kartulid on juba peaaegu pehmeks keenud, lisa hulka lillkapsas. Kui ka lillkapsas on pehmeks keenud, siis kalla enamus veest ära, lisa merevaik ja püreesta. Prae võis kammkarbid ja lisa omal maitsel maitseaineid. Serveeri praetud kammkarbid püree padjal.

Pearoog: Sinepikattega lõhe ja karamellised köögiviljad

Vaja läheb:
lõhefileed
sinepit
muna
riivsai
fariinsuhkur
oliiviõli
külmutatud juurvilju
veini
soola
pipart

Valmistamine:
Sega sinep munaga ning kata lõhefileed seguga, puista peale riivsaia ja pane see küpsetuspaberiga peale ahjuvormi. Kalla ahjuvormi ka vein ning pane 15 – 20 minutiks ahju. Sega õli fariinsuhkruga ja kalla juurviljasegule. Kalla juurviljad ahjuplaadile ning maitsesta soola, pipraga. Pane juurviljad 200 kraadi juures 30 minutiks ahju. Serveeri lõhe koos köögiviljadega.

Magustoit: Madli lemmik ehk pokaalis kräsupea

Vaja läheb:
Tainas:
3 tk muna
2.5 dl suhkrut
50 g võid
1 dl vett
0.5 dl jahu
2 dl maisitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
3 spl kakaopulbrit
Hapukoorekreem:
1.5 kg hapukoort
1 dl heledat siirupit
purk kirsikompotti
Glasuur:
2 dl rõõska koort

Valmistamine:
Vahusta munad ja suhkur heledaks vahuks. Sulata kastrulis või, lisa vesi ja lase korraks keema tõusta. Vala segu munavahu hulka ning sama tee ka küpsetuspulbri ja tärklisega segatud jahuga. Tõsta ühte kaussi 2/3 tainast ning sega hulka kakaopulber. Vala mõlemad tainad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, hele tainas ühele ja tume tainas teisele poole. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. Jahuta. Aseta kiht tumedat biskviiti serveerimiskausi põhja. Vala peale paks kiht siirupiga segatud hapukoort ning nõrutatud kirsid. Kata heleda biskviidiga. Vala peale kiht hapukoore-suhkrusegu ja kata taas tumeda biskviidiga. Pane peale ülejäänud hapukoor. Glasuuri valmistamiseks sega kastrulis tuhksuhkur, vahustamata koor ja kakaopulber. Kuumuta keemiseni ja keeda 5 minutit. Tõsta tulelt. Lisa või ja sega ühtlaseks. Jahuta ning nirista magustoidule. Kata kauss või pokaalid kilega ja hoia kuni järgmise päevani külmkapis.