Nii olidki tema toidud lihtsad, aga maitsvad.

Rosanna retseptid:

Esimene eelroog: Salat sinihallitusjuustu saiaga

Vaja läheb:
3 tk kandilist saiaviilu
50-80 g sinihallitusjuustu
1 pk lambsalatit
oliivi- ja rosmariiniõli
6-7 tk päkesekuivatatud tomatit
soola

Valmistamine:
Pane ahi sooja (250C). Lõika sai risti neljaks ning laota peale sinihallitusjuustu tükid. Kalla saiadele ka natukene oliivõli ning rosmariiniõli ja pane ahju. Lase saiadel ahjus olla paar minutit, kuni juust on sulanud ja saiad kuldpruunid. Lase salat külma vee alt läbi ning raputa kuivaks. Lisa natuke soola ja mõlemat õli. Lõika päikesekuivatatud tomatid väikesteks tükkideks ja lisa salatile. Serveeri salat ja sinihallitusjuustu sai.

Teine eelroog: Kana juurviljadega

Vaja läheb:
300 g kanafileed
1 pk külmutatud köögivilju
peotäis riivitud mozzarella juustu
poolmagusat tšillikastet

Valmistamine: Lõika kana viieks tükiks ning prae pannil umbes 5 minutit, lisa sool ja köögiviljad. Prae veel umbes 5 minutit ning lisa mozzarella juust. Prae kuni juust on sulanud. Serveeri kana-juurviljaroog ning lisa igale taldrikule ka magus tšillikaste.

Pearoog: Šampinjonipasta

Vaja läheb:
1 pk šampinjone
Fusilli makarone
1 pk creme bonjoure’i
1 spl jahu
100 g hapukoort
1,5 tassitäit vet
soola

Valmistamine:
Pane makaronid 10 minutiks keema (lisa soola). Viiluta šampinjonid ning prae õlisel pannil, maitsesta soolaga. Kui šampinjonid on peaaegu valmis, lisa 1 suur supilusikatäis jahu, sega. Lisa pannile maitse järgi hapukoort (umbes 100g) ja 1,5 tassitäis vett. Kui oled komponendid pannil omavahel ära seganud, siis lisa veerand pakki bonjure kreemi ning soola. Kui kaste on piisavalt paksenenud, lisa ka makaronid. Sega komponendid läbi ja roog on serveerimiseks valmis.

Magustoit: Lehttainakook

Vaja läheb:
250 g (1 leht) külmutatud lehttainast
1 tk banaani
6 tk maasikaid
100 g šokolaadi

Valmistamine:
Võta lehttaigen külmkapist välja ja lase 1-2 tundi sulada. Kui lehttaigen on enam-vähem pehmeks sulanud, siis lõika see kuueks tükiks (lõika ühe korra pikkupidi ja kaks korda risti). Aseta lehttainatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vooli taigna ääred kõrgemaks. Pane iga taigna tüki peale 2 banaani viilu, 1 pooleks lõigatud maasikas ja kaks šokolaaditükki. Pane koogid ahju ja lase 200 kraadi juures umbes 7 minutit küpseda (nii kaua kuni taignas on kuldpruun).