Osaliste vahelised suhted muutusid aga pingeliseks ja Marco teenis saatesarja ajaloo madalaima punktisumma. Retsepte vaadates on hinnang siiski pisut ebaõiglane. Kodus (vaid retsepte!) järgi proovides võib nii mõnigi maitsva üllatuse osaliseks saada.

Marco "Õhtusöök viiele" retseptid:

Esimene eelroog: Retrokotlet letšoga

Vaja läheb:

Retrokotlet

sea hakkliha
sibul
muna
sool
pipar

Letšo

paprika
punane pipar
sibul
maitseained
äädikas
Salat
kurk
tomat
lehtsalat

Valmistamine:
Haki sibul ja sega see hakklihale ning löö hulka ka munad. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Sega hakkmass läbi ning vooli peos kotlettideks. Prae kotletid õlisel pannil. Letšo valmistamiseks haki sibul ja paprika ribadeks ja küpseta pannil rohkes õlis kuni sibul on muutunud klaasjalt läbipaistvaks. Lõika ka tomatid ribadeks, võib ka eelnevalt koorida. Lõigutud tomat pane potti koos praetud paprika ja sibulaga. Lisada maitseained ja lase keema. Serveeri kotlet ja letšo salatilehel koos tomati- ja kurgiviiludega.

Teine eelroog: Atlandi suitsulõhe

Vaja läheb:
külmsuitsulõhe
mandariin
salatileht
tomat
kurk

Valmistamine:
Serveeri külmsuitsulõhe mandariinisektoritega salatilehel koos tomati- ja kurgiviiludega.

Pearoog: Strippar Marco ökopraad

Vaja läheb:
lõhefilee
till
oliiviõli
punane sibul
suhkruherned
kirsstomat
anšoovis
vutimunad
salatimix
kartulid
sool
pipar

Valmistamine:
Kata lõhefilee hakitud tilliga, kalla filee üle oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Küpseta lõhe ahjus 200 kraadi juures 15-20 minutit. Serveeri lõhefilee salatimixi padjal, kus on sibula rõngad, suhkruherned, anšoovis, keedetud vutimunad, kirsstomatid ja pannil praetud kartulisektorid.

Magustoit: Strippar Marco tervislik koogike

Vaja läheb:
Goji-marju
mesi
kookoshelbed
tume orgaaniline šokolaad
želatiin
sukaad
sidrun
ingver

Valmistamine: Sega mesi, gojimarjad ja kookoshelbed. Sulata vesivannil tume orgaaniline šokolaad, lisa sukaad, pigista sisse sidrunimahla. Lisa hulka ingver, želatiin. Kuumuta segu 180 kraadi juures ning kalla peale gojimarja-mee-kookoshelbe segu.