Messil on tätoveerimishuvilistel võimalik tutvust teha tätoveerimise kui elustiili ja kunstivormiga, kohal on parimad stuudiod ja tegijad ning külastajatel on võimalik tutvuda laiemalt kõigega, mis teemaga haakub. Piletid on müügil Samaeltattoo salongis Tallinn Paldiski mnt. 31a ja kaupluses World Clinic Tallinn Tatari 6.

Street Mirror Expo 2011 saabub veelgi meeldejäävamana. Üle tuhande külastaja, laialdane meediakajastus ja positiivne tagasiside 2010. aastast annavad kindlustunnet valmistuda 2011. aastal toimuvaks ürituseks veelgi ambitsioonikamalt. Seekordne mess on tunduvalt laiem ja mitmekülgsem, mida kinnitab nii Eesti, kui ka näiteks Soome tattoo stuudiote ja -meistrite suur huvi ja soov osaleda.

Tattoo on osa elustiilist, keha kaunistamine ning isikupära väljendamine läbi tindi ja nõela on avatud kõigile. Läbi popkultuuri ning eri tätoveerimisstiilidest innustust saanud tänavamoe puutume vastava temaatikaga kokku igapäevaselt. Tattoo on tänu spordi- ja popstaaridele nagu David Beckham, Angelina Jolie, Johnny Depp või Tanel Padar meie meelelahutusmaailma lahutamatuks osaks.