"Huvi ürituse vastu on väga suur ja Eesti Ekspressi eripiletid on saanud juba otsa. Need, kes ses soovivad veel eraldi istumiskohaga pileteid, peavad soetama endale VIP-pääsme," lausus üks kontserdi korraldajatest Heili Teder.

"Aga loomulikult on võimalik osta veel tavalisi pileteid, et suurejoonelist rokk-kontserti lavale lähemalt vaadata,“ täpsustas Teder.

„Ruumi lauluväljakul on, kuigi juba tuhandeid pileteid on ostetud, et vaadata ja kuulata üheks õhtuks muusikaliselt taasühinenud Rujat. Me tajume iga päevaga ühiskonnas üha enam kasvavat ootust seoses 20. augusti õhtuga. Eks sellepärast lõppesidki Eesti Ekspressi erikohad ja pileteid ei osteta korraga 1 või 2, vaid on otsustatud vaatama tulla koos sõprade, töökollektiivi või koostööpartneritega.“

20. augustil musitseerivad Tallinna lauluväljakul Ruja originaalkoosseisu liikmed Rein Rannap, Jaanus Nõgisto, Andres Põldroo, Tiit Haagma ja Jaan Karp.

Solistidena on laval Kadri Voorand, Robert Linna, Kristjan Kannukene, Priit Võigemast, Ott Lepland ja Karl Vilhelm Valter.

Kaasa löövad ka Henno Kelp, Andrus Lillepea ja Laur Joamets.

Tähtkoosseisu proovid algavad augustis.

Kontserdi esitleja on Alexela.

NB! Sissepääs 20. augustil Tallinna lauluväljakul Ruja muusikalise taasühinemise kontserdile on vaid Oru väravatest.