Nimi:
Ketter Orav

Sünniaeg:
07.09.1992

Päritolu:
Sündinud Tallinnas ning ka elan siin.

Kõige jubedam laul, mis praegu populaarne:
Ma pean ütlema, et minu kõrva ei riiva eriti halvad lood. Või siis mind üldiselt ei häirigi lood, mida kusagilt kuulda võib. Peaaegu iga looga annab teha covereid ning mingis mõttes anda ka oma nägu. Igal bändil/artistil on oma kuulajaskond, ma ei tahaks öelda, et kellelgi halbu lugusid on, ma ei hakka kedagi eraldi välja tooma. Ise armastan kuulata r'n'b d, souli, hip hopi, vahel ka venekeelset muusikat.

Lemmiklugu, mida kindlasti ka staarisaates laulda tahaksid:
Artisti ning lauljana meeldib mulle väga Demi Lovato, nii et võib-olla mõnes bändiga voorus oleks just äge laulda tema "Tell me you love me" lugu. Või hoopiski mõne rokibändi lugu – täiesti teises võtmes.

Sinu guilty pleasure lugu, mida salaja armastad, aga seni avalikult pole tahtnud tunnistada:
Ma arvan, et enamus minu guilty pleasure lood on need, mis tänapäeval mõnest raadiost kuulata saab. Palju on lugusid, mida tegelikult ei saaks nimetada muusikaks, aga kaasa ümisen autos ikkagi :)

Lugu mida alati kaasa laulad:
Время и Стекло - Навернопотомучто. Üritan ükskord vene keele ka selgeks saada.
Lugu mis kohe rõõmsaks teeb:
"The Midas Touch (hell interface remix)" kohe kindlasti!
Artist, keda austad enim:
Kindlasti austan oma ema artistina kõige rohkem, tema pingutusi ja tööst tulnud rõõmu olen kõrvalt kõige lähemalt näinud. Hindan samuti ka paljusid artiste, kellel pole lapsepõlves või varasemalt enne karjääri midagi elus kergelt tulnud, kuid siiski nad on pingutanud selle nimel, et teha endast keegi, inspireerida teisi.

Asi, mida keegi sinu kohta ei tea:
Usun, et naljakas komme, mida keegi mu kohta ei tea, on see, et kui ma jõuan koju ning isegi kui kedagi kodus pole, siis ütlen ma kodule ikkagi "Tere!". Kindlasti ka see, et peaaegu poole oma elust olen tegelenud hoopiski tantsimisega – näiteks 8 aastat balletti.

Sinu kõige pöörasem seiklus:
Tundub, et siiani pole mu elu veel pöörane olnud, kuid kindlasti Eesti Laulul osalemine oli üks seiklustest. Alles hiljuti naistepäeval viidi mind ka näiteks lumesaaniga sõitma. Mõned aktiivsemad ja ohtlikumad tegevused tekitavad kindlasti kerget hirmu, kuid pärast on väga hea tunne, kui see hirm ületatud saab.

Kirjelda oma stiili:
Ma arvan, et mu stiil on mitmekülgne. Aeg-ajalt meeldib mulle käia papud jalas ja veidi maskuliinsemalt riides. Teinekord jällegi laval beyoncelik body seljas ning kontsad jalas saab tunda ennast palju naiselikumana. Tuleb käia riides vastavalt olukordadele ning kohtadele kuhu minnakse. Igapäevaselt ma eelistan käia tagasihoidlikumalt ja olen täiesti teksa ja t-särgi tüüpi tüdruk.

Foto, mis iseloomustab sind kõige paremini:
Ma arvan, et need kaks pilti kirjeldavad mind ideaalselt. Laulda saab igal hetkel, kasvõi mähkmed jalas ja juuksekeeraja käes. Usun, et nii ma veetsin enamus aja oma lapsepõlvest. See juuksekeerajaga pilt on eriti hea ka sellepoolest, et mul läheb nüüd viies aasta juuksurina :)

Ketter Orav

Teine pilt sümboliseerib seda, et ma teiste vigadest väga ei õpi. Vähemalt loodetavasti õpin ikkagi enda omadest. Kui midagi pähe tuleb, siis pean selle ise ära proovima, olenemata sellest, mis tagajärjeks võib olla. Selle pildi puhul ilmselt päris külmunud käed.

Ketter Orav