Nimi:
Saamuel Pilpak

Sünniaeg:
31.03.1999


Kust oled pärit:
Olen pärit Tallinnast ja elanud valdavalt kogu elu ka siin.


Kõige jubedam laul, mis praegu populaarne:
Ma arvan, et jubedaks teeb loo see, et seda mängitakse nii raadiotes kui ka mujal liiga palju, kuid hetkel tõesti ei tule mitte midagi sellist pähe. Mingi aeg tagasi oli Ed Sheerani "Shape of you", mida sai natuke palju kuulatud, kuid selle loo ajad on ka minu arvates lõppemas.☺ 


Lemmiklugu, mida kindlasti ka staarisaates laulda tahaksid:
Neid lugusi on mitmeid mida sooviksin küll staarisaates laulda, kuid mis on tõsiselt ilusad ja lahedad on näiteks Ott Leplandi versioon laulust "Ilmaratas"

Justin Timberlake'i "Say something"

Labrinthi "Jealous"

Muidugi meeldib ka mulle väga Shawn Mendes, kelle repertuaarist saaks nii mõndagi lugu laulda.


Sinu guilty pleasure lugu, mida salaja armastad, aga seni avalikult pole tahtnud tunnistada:
Ma arvan, et ei olegi sellist lugu. Kõigil on oma maitse ja seda ei tuleks varjata. Alati tuleb kasuks ka see, kui inimesed suudavad kõiki sorte laule aktsepteerida.


Laul, mis tuju kohe rõõmsaks teeb:
Esimene lugu mis mul meelde tuleb ja mida olen pikalt armastanud just sellepärast, et see teeb tuju kohe nii palju paremaks on Bruno Marsi "That’s what I like".

Artist, keda austad enim:
Kui ma pean valima ühe artisti, siis see on päris raske. Ma ei ütleks, et praegu teda kõige rohkem küll kuulan, kuid kuna juba noorest saati on austus tema vastu olnud, siis see oleks ma arvan, et Justin Bieber. 


Asi, mida keegi sinu kohta ei tea:
Ma arvan, et sellist asja ei ole olemas. Mul on mõned super sõbrad kellele ma saan kõigest rääkida. Selle üle olen ma väga tänulik. Kui aga peaks olema midagi, mida sõbrad ei tea, siis sel juhul on mul pere, kellele saan ka põhimõtteliselt kõigest rääkida. 


Sinu kõige pöörasem seiklus:
Ma arvan, et kõige pöörasemad seiklused on olnud parimate sõpradega suviti trippides. Palju on saadud igast toredaid asju tehtud mis jäävad pikaks ajaks meelde.

Kirjelda oma stiili:
Mul on erinevaid stiile olnud. Noorena olin natukene swagi poole, kui gümnaasiumisse sisse astusin hakkasin muutuma natukene hipsterlikuks. Tänasel päeval olen lihtsalt selline nagu mulle meeldib olla. 


Foto, mis iseloomustab sind inimesena kõige paremini:
See pilt iseloomustab mind hästi, sest nagu ütlesin, armastan ma sõpradega ringi reisida ja see see võrratu päev Aegviidus jääb mulle kohe kindlasti pikaks ajaks meelde. Lisaks valisin just selle, sest minust paremal pool on mu 2 parimat sõpra. Andres Naris ja Antero Noor. Nad on mulle elus palju juurde andnud. Aitäh teile!