1. Kerstin Kõre. Printsessikleit oli justkui helesinine unistus. Istus hästi, värv oli suurepärane ja kirsiks tordil oli õrn peaehe.

2. Heidy Purga. Mulle isiklikult meeldivad stiilsed ja julged vormivalikud. Nendega tuleb olla muidugi ettevaatlik, kuna kõigile see teema ei sobi. Heidy küll aga kannab selle kleidi esinduslikult välja ning kõik selle look'i juures on harmoneeruv.

3. Mai Palling. Tume ja glamuurne. Et pilku püüda, ei pea olema alati ka kõige erksamates toonides. Sensuaalne samet ja kergelt lohakas soeg sobivad talle hästi.

4. Kadri Simson. Sel aastal tabas Kadri Simson moenooti otse kümnesse. Hästi valitud aksessuaarid ja ilus värv, mis tegelikult paljudele ei pruugigi sobida. Küll aga Kadrile!

5. Anna-Greta Tsahkna. Nii väljapeetud, nii klassikaline, samas nii modernne... Tume kleit lubas erilistele kõrvarõngastele oma hetke.

6. Hiina Rahvavabariigi ajutine asjur ja tema detailid. Sametkleit ning erakordselt ilus hõlmikrätik selle peal mõjus lihtsalt armsa ja samal ajal vägagi pidulikuna.

7. Kristel Mardisoo. Krisel nägi välja väga ilus ning väljapeetud, samas õrnroosa andis edasi tüdrukulikku olemust. Tumeda pea ning portselanjumega Kristelile sobis see kleidivärv kui valatult.

8. Kriss Sooniku puhul mulle meeldis pükskostüümi idee. Hea lahendus, kui ei soovi kanda klassikalist õhtukleiti.

9. Lenna Kuurma. Tõeline diiva punaselt vaibalt. Hästi valitud aksessuaarid ja meik ning soeng.

10. Sandra Sillamaa on nooruslikult äge. Oma olemusele vastavalt valitud kleit – klassikalise traditsoonilisele rahvamustrile on lähenetud läbi litriprisma. Litter, mis muidu mõjuks toretsevalt, on jäänud mõnusalt tagasihoidlikuks.