DREAM HOLI FESTIVAL on värvifestival, mille juured ulatuvad kaugesse Vana-India minevikku.

Üheks peo põhirituaaliks on tuntud muusikute ja diskorite muusika saatel korraldatav värvide mäng, mille käigus puistavad osalejad üksteist üle värviliste pulbritega ja pihustavad neid õhku, tekitades sellega ainulaadse vaatemängu ja luues kordumatuid elamusi.

Sel aastal on korraldajad lubanud, et kordumatud elamused on tagatud igas vanuses külastajatele.

„Oleme sel aastal lähenenud meelelahutusprogrammile äärmiselt tõsiselt. Laupäeval on külastajatel alates kella 12-st päeval kuni kella 22-ni õhtul võimalik nautida tuntud ansamblite ja diskorite esinemist suurel laval. Lõunasöögi võite sel päeval kodus valmistamata jätta, sest festivalil on esindatud üle kahekümne erineva köögi. Pisikestele külastajatele ja nende vanematele on mõeldud spetsiaalne pereala mugavamaks ja lõbusamaks ajaveetmiseks. Teravate elamuste otsijaile oleme toonud festivalile mõned ekstreemsed atraktsioonid, mida võib külastada iga soovija, ka on väikestel külastajatel ja nende vanematel piisavalt hüppamis- ja lõbutsemiskohti,“ kommenteeris ürituse peakorraldaja Aleksei Pankov.

Festivali korraldajad on lülitanud festivali programmi muusikuid ja diskoreid igale vanusele ja maitsele. Esmakordselt saab Eestis näha maailma TOP 100 hulka kuuluvat DJ-d, MTV EMA 2014 muusikapreemia laureaati Diego Mirandat (Portugal). Külalistele esinevad ka Põhja-Tallinn, Kristjan Hirmo, Djently, Karl-Mihkel Salong (Eesti otsib Superstaari), Artur F & Marc F, Kiril Sax, Gan, Diana D ja teised.

Siiski on värvifestivali põhivaatemänguks värvide flashmob, mille käigus kõik heidavad igal täistunnil samal ajal õhku värvipaki, nii et taevas täitub tuhandete erivärviliste värvipakkidega. Üksnes selle vaatemängu pärast tasub kohale tulla, et tunda end osakesena sellest hullumeelsest energeetikast.

Täna on kõigil soovijatel võimalik soetada soodushinnaga pileteid Piletilevi kassadest, ürituse toimumise päeval saab pileteid osta ka kohapealt. Iga piletiga saab tasuta kaasa värvipaki. Ürituse territooriumil on värve võimalik soetada piiramatus koguses.

„Soovitame kohale tulla heledates riietes, sest neilt paistab värv paremini ja erksamalt välja. Neile, kes ei jõua vastavaid ettevalmistusi teha, pakume igas suuruses taskukohase hinnaga oma firma T-särke. Värvid tulevad riietelt palja veega pestes või isegi kloppides kergesti maha ning on täiesti kahjutud. Värvi põhilisteks koostisosadeks on riisijahu ja toiduvärv. Meil on uudis ka neile, kes tahavad üle kogu Eesti kuulsaks saada. Meie fotograafid pildistavad festivali kõige erksamaid külastajaid, ja võimalik, et keegi neist saab meie järgmise aasta festivali reklaamnäoks,“ teatas korraldaja.

Rohkem andmeid ürituse kohta leiate meie veebilehel www.dreamholi.com ja Facebookis facebook.com/dreamholi.