2009. aastal Londonis sündinud ning oma uksed avanud Cirque le Soir on kiiresti tõusnud maailmas enim kõneainet pakkuvaks ööeluteatriks, kus filmi- ja muusikastaarid ennast näidata ihkavad. Lõputu vodevill stiilis varietee-etendus ja lõõmav pööbel sulandub peatselt kokku Tallinnas toretsevaks tseeniks, tekitades kuulujutudest pakatava sumina ning meeletu peo atmosfääri.

Cirque Le Soir on võitnud “Parima Boutique klubi” ja parima “Peo” auhinna Londoni klubiauhindade gaalal ning seda järjest aastatel 2010, 2011 ja 2012. Cieque du Soir etendused on toodud nende klubiruumidest välja ning leidnud lava Cannes Filmifestivalil, Monacos toimuval F1 Grand Prix gaalal, Milano Fashion Week üritusel, Miamis toimuval Art Basel nimelisel kunstigaalal ja nüüd Tallinnas, klubis Privé.

Cirque Le Soir toob otse Inglismaalt Privé lavale uue UV fetish- ja neoon etenduse, mis kannab nime vandalism. Külastajatele teevad professionaalsed make-up kunstnikud UV värvidega näo- ja kehamaalinguid! Üritusel on kokku üle 30ne esineja, muusikat valivad DJ Merimell ja Enar “Rakett” Essenson.