“Solaris kingib ühele kliendile auto päriseks juba teist aastat,” ütles Solaris Keskuse turundusjuht Georgi Viies ja lisas: ”Möödunud aastal oli selleks Fiat 500. Tänavune auto auhind oli Opel Meriva, mille pani välja Viking Motors ja et möödunud aasta oli keskusele edukas, kinkisime koostöös Estraveliga ühele kliendile ka nädalase villapuhkuse kliendi omal valikul kas Itaalias või Hispaanias.”

Sõiduauto võitjat Ragnar Kasekivi oli volitanud loosimisele saabuma oma venna Rainer Kasekivi, kes oli fortuunaks kaasa võtnud ka vendade noorema õe. Ragnaril oli nägu naeru täis, kui ta venna võitu kommenteeris: “Uskumatu, võitsingi vennale auto, äge!”

Nädalase villapuhkuse võitnud proua Maie Juurmann oli algul lausa sõnatu. “"Kus ma nüüd sõidan? Kas tõesti välismaale, issand jumal,” kõlasid proua Juurmanni esimesed sõnad.

Veidi üle kuu kestnud Solaris keskuse rannahooaeg “Sellest saab meie suvi” tõi keskuse külastajaile suviseid, sportlikke ja muusikalisi üllatusi iga päev, esinejate seas olid menukaimad Ott Leplandi ja Koit Toome kontserdid, aga ka Kaie Kõrbi balletikooli ning Märt Agu Tantsuakadeemia esinemised.