Küsimusele, milline toode esimesel päeval on osutunud kõige populaarsemaks, siis nimetas Sony Center'i omanikettevõtte OÜ Miterassa juhatuse liige Raivo Kraus, et esimese nelja tunniga müüdi maha kõik valged PlayStation Portable pihukonsoolid, on müüdud mitu uut PlayStation 3 Slim konsooli, mõni teler ja mitu kodukinosüsteemi.

Esmakordselt Eestis hakatakse Solarise keskuses asuvas SonyCenter'i poes müüma Sony Vaio seeria sülearvuteid. Täna-homme on need veel väljas ainult vaatamiseks ja müük läheb lahti esmaspäeval. Poe omanike kinnitusel on mitmed inimesed juba end järjekorda pannud.

„Tehnika areng loob iga päev juurde uusi võimalusi ning mugavusi selle kasutamiseks, kuid 90% inimestest ei tea seda või ei oska seda kasutada" ütles Sony Centrite kontseptsiooni- ja arendusjuht Rain Pettai osaühingust Miterassa. „Oleme võtnud enda eesmärgiks seda muuta - uues Sony Center Solarises saavad inimesed kõiki Sony tooteid oma käes hoida, kohapeal katsetada ja oma ala asjatundjatelt nõu küsida" jätkas ta.

Seadmed on töökorras ning omavahel ühendatud, et demonstreerida koostööst tekkivaid lisavõimalusi. Näiteks kuidas ühe puldi ja nupulevajutusega käivitub kogu kodu audio-videosüsteem, saab juhtida Playstation multimeediakeskust ning teha palju muudki põnevat. '

Sony on seadnud eesmärgiks, et koduelektroonika oleks meelelahutus, mitte raketiteadus. Poe väljapanekut aitasid koostada spetsialistid Jaapanist ja Euroopast.