Ehk siis sellel kolmapäeval, 20.juunil, algusega kell 19.00 astuvad üles juba kõigi poolt tuntud ja armastatud Comedy Estonia põhikutid Louis ja Stewart, kes jagavad sedapuhku lava Tom Rhodes'i ja Anders Stjernholmiga. Tundub põnev? Ongi!

Vähe sellest, et saab nalja, on avatud ka uued baarid, on lauateenindus ja õhtut saadab jazz-bänd The Laugh Tracks. Ilmselt on tegu samaväärse õhtuga, mis oleks õhtu Las Vegases kui välja arvata fakt, et järgmisel hommikul ei vaata pangaarvelt vastu ümmargune null.

Veidi artistidest kah! Ameeriklase Tom Rhodes'i näol on tegu elupõlise stand-up koomikuga, kellel on NBC kanalil oma show nimega "Mr.Rhodes", samuti on ta kaasatud sääraste Comedy Centrali pärlite tegemisse nagu "Viva Vietnam" ja kanali erisaated. Lisaks on ta juhatanud lugematul hulgal jutusaateid ning kirjutab Huffington Postile ehk teisisõnu, rääkida ja kirjutada peaks see mees oskama küll!

Taanlane Anders Stjernholm seevastu on omalaadne maailmaparandaja, keda juhib iha muuta maailm absurseks ideaalühiskonnaks nimega Awesometopia ("utoopia" mugadus "ülilahedustoopia")Ei, ta pole mingi puukallistajast hipi, vaid pigem kõige praegu maailmas eksisteeriva tulihingeline vihkaja. Ehk teisisõnu, naljakalt vihata ja siunata peaks see mees oskama küll, seda me ju ootamegi!

Eksklusiivsele etendusele müüakse vaid 200 istekohta, kohapealt otses maksab sissepääs 16 eurot, kuid targem on varuda pilet valmis varem, sest õigel päeval võivad need olla juba otsas. Piiratud arv pileteid on müügil Piletilevi esindustes üle Eestis.

Etendus toimub inglise keeles!