Pakub huvi? Tahad veel infot? Olgu. Sul avaneb võimalus veeta mõnusalt aega Kuutsemäe suusakuurordis koos teravasilmse fotograafi Martin Dremljuga, lõbusa ja oskusliku jumestaja ja huvitavate talviste atraktsioonidega. Selga saad Allar Levandi spordipoest pärit riided ning ühe eeskujuliku Jägermeistri talvekostüümi. Külmarohtu pakub Jägermeister ning ka kõige muu pärast ei pea muretsema. Sellest saab Sinu päev, boonuseks imekaunid fotod, mida edaspidi imetleda!

Pildistamine toimub plaanide kohaselt järgmisel nädalal ja sellest alates hakkab nägema Publiku ja Weekendi keskkonnas igal nädalal kahte uut kaunitari, kelle hulgast selgitatakse välja enim hääli kogunud neiu. Võitja kuulutatakse välja 23.veebruaril Kuutsemäel toimuval Jägermeistri Oranžil Laupäeval, kus terve päeva kestel ootavad Sind ees lõbusad tegemised ning esinevad vinged rokkbändid.

Auhinnapagasisse kuuluvad erinevad meelehead Jägermeistrilt, Kuutsemäe puhkekeskuselt, Allar Levandi spordipoelt ning veel palju muud. Nimekiri on täiendamisel!

Kui soovid osaleda, saada lühike enesetutvustus ning täispikkuses foto martin.dremljuga@delfi.ee!

NB! Osaleda võivad vaid 18 + neiud. Jägermeistri näol on tegu alkoholiga, mida tuleb tarvitada vastutustundlikult!