Tegelikult on detsember paras nuhtlus - kõigile peaks nagu miskit ostma, samas see värvidekära ja toretsev jõulumuusika ajab pingul olevad närvid veelgi rohkem krussi.

Ja kui veel hakkavad ajalehtedest vilkuma artiklid kilokaloritest ja ülesöömisest ning isu ohjamise nippidest, vot siis on lõpp lähedal.

Tuleme tegelikult selle algse plaani a) juurde tagasi:
Kui Te tahate olla ürituse kõige kaunim külaline, siis võtkem õppust kas või meie enda lauljatarist Maarjast, kelle perekonnanimesse on ilu lausa ära peidetud.

Kaunis litterkleit, millega Maarja Anne & Stiili ilulemmikute galal säras, lisab tütarlapselikkust, samas meik on pigem oskuslikult rõõsa, ehk minkimisel on panustatud värskusele.

Isegi, kui kõik moeajakirjad kiljuvad võidu uutest trendidest ning et talvel tuleks kasutada küpsemaid toone, siis ütlen ausalt, küpsed toonid toovad naha vigu rohkem esile ja lisavad vanusele aastaid juurde.

Ja nüüd soengu juurde - Maarjal kulus selle konkreetse soengutegemiseks 12 minutit koos peapesuga.

Ehk siis - vältige tädilikkust erinevate ülespandud soengutega, sest aasta number on meil siin juba 2012!

Nüüd aga tagasi rahakoti juurde: Maarjal seljas olev kleit on moekunstnik Karolin Kuusiku viimasest kollektsioonist ja see maksab täpselt 400 raha.

See on aga ka väga kvaliteetne litterkangas, sees siidvooder ja peale tikitud karukesed. Ka Sina, lihtsurelik, saad selle tellida endale, kui kirjutad karolin.kuusik@gmail.com.

Littekleidi puhul on tore ka see, et muid ehteid sinna juurde ei ole vaja. Tuleb vaid osta tumedad sukapüksid ja jalga võib muretult tõmmata lemmikpaari musti kingi.

Kuna rahakoti paksused on kõigil erinevad, võtan aega siinkohal veel ka tuutudada, et stiil ei ole kunagi rahakotis kinni, seega toon erinevad hinnaklassiga litterkleite Teieni. Vaata ja loe altpoolt, kuhu poole meeldiva ostmiseks tormama peaksid!

1) Kopeeri Maarja look'i: Karolin Kuusiku disainitud litterkleit Pruunkaru.

Hind: 400€

2) Parima hinnaga saad küll masstoodangu, kuid kombineerides selle juurde oskuslikult käekott või peale mõne jaki, saad ikkagi ainulaadse tulemi.

Hind: 25 €

3) Ole kaval ning lase käiku oma kapis seisev kleit, osta peale vaid näiteks uus bleiser-pintsak, mida hiljem saad oskuslikult kombineerida ka oma lemmik teksapükstega või siis lihtsalt pliiatsseeliku ja valge särgiga.

Osta saad: kauplusest Vero Moda

Hind: 39.95€

4)  ja 5) leidsin kauplusest Mango lihtsa litterkleidi, mida saab väga oskuslikult kanda ka näiteks madalate balleriinadega, kuid siiski veab sellise piduliku tulemi välja. Lisaks sobib antud mudel sobib ideaalselt ka "suurematele tüdrukutele", näiteks suurustele 42 või 44.

Osta saad: kauplusest Mango

Hind: 59.95 €

6) Moekunstnik Liina Steini viimasest kollektsioonist leiduv litterkleit küll katab strateegilselt kõik kehapinnad, kuid jätab väga võrgutava mulje, sest avatud selg loob nõtkuse.

Osta saad: www.steinly.com

Hind: 325 €