Kutsume kõiki 16- kuni 29-aastaseid ettevõtlikke noori, kes vastasid vähemalt ühele eelnevatest küsimustest jaatavalt, osa võtma Youth Empowered Eesti õppesarja avaüritusest “Meil ei ole planeeti B” 6. oktoobril SEB Innovatsioonikeskuses.

Tule kuula erinevate eluvaldkondade esindajate kogemusi, kuidas saavutada edu läbi keskkonnateadliku ja vastutustundliku ettevõtluse, käitumise ning tarbimise. Noortele kõnelevad Maailmakoristuspäeva juht Eva Truuverk, muusik Daniel Levi Viinalass, õpilasfirma Festera asutaja Joonatan Oras, ettevõtja ja blogija Liisa Aavik, Coca-Cola HBC Baltikumi kommunikatsioonijuht Luulea Lääne.

Üritusel on enda tegevust tutvustamas ja noori juhendamas organisatsioon Cleantech ForEst, mis toetab rohevaldkonna iduettevõtteid rahastuse, mentorite ja uute kontaktide loomisega. Põneva väljapanekuga on kohal Eesti edukaima ringmajanduse põhimõttel toimiv ettevõte - Eesti Pandipakend. Kasulikke ja huvitavaid näpunäiteid tööellu astumiseks jagavad noortele Eesti Töötukassa karjäärinõustajad.

Lisaks kuulamisele saavad kõik osalejad ka praktilise kogemuse, sest kohapeal pannakse kokku meeskonnad, kes kogenud mentorite juhendamisel teevad läbi toote või teenuse arendamise lihtsustatud protsessi algsest ideest toimiva lahenduseni.

Üritusel osalemise eelduseks ei ole eelnev kogemus ega olemasolev ettevõtlusidee. Samas on enam kui kindel, et ürituselt lahkudes on kõigil osalejatel tagataskus uued kasulikud oskused, näpunäited, mõtted ning kontaktid.

Youth Empowered on üle maailma 28 riigis toimiv ettevõtlikele ja aktiivsetele noortele suunatud programm, mis Eestis toetab Junior Achievmenti õpilasfirmade programmi.

Üritusel osalemine on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud ja seetõttu tuleb üritusele eelnevalt registreerida.

Vaata lisainfot Facebookist.
Registreeri siin.

#YouthEmpoweredEesti

Jaga
Kommentaarid