Eelmisel aastal ülipopulaarseks festivali südameks ja kohtumispaigaks kujunenud TMW pop-up restoran avab ka sel aastal uksed Disaini- ja arhitektuurigaleriis. Sisekujundaja Ott Kanguri loodava festivalivärvidest inspireeritud interjööriga söögikohas pakub parimast kodumaisest toorainest toitu ja spetsiaalselt TMW jaoks küpsetatud leiba nii Vihula Mõisas kui pealinna restoranides SfääR ja Diip peakoka ametit pidanud Toomas Lääts. Kohalikel toidufännidel avaneb viimane võimalus Toomas Läätse kokakunsti nautida just pop-up restoranis, enne kui ta siirdub pooleks aastaks Milanosse, et Eesti EXPO paviljonis maailmale eesti toitu tutvustada. Kolmapäeval, 25. märtsil kell 18.00 lükatakse pop-up restoranis käima TMW Linnalava programm Karjala ansambli Noid ning Taani möllu-etno bändi The Sexican etteastetega ning igal festivaliõhtul toimuvad restoranis „TMW jutud“ raames avalikud vestlused ja eksperimendid muusikaeluga seonduvatel teemadel. Pop-up restoran on avatud 25.-28. märtsini kell 12:00-01:00 ja süüa saab öötundideni.

Festivali peakorraldaja Helen Sildna sõnul on TMW pop-up restorani menüü eest vastutav Toomas Lääts üks tema lemmik-kokkasid Eestis: „Toomas Läätse lihtne ja puhas, autentsetel, algupärastel maitsetel ja heal Eesti toorainel põhinev, samas tipptasemel maitseviimistlusega käekiri on mu tõsine lemmik. Lisaks on Toomas ka suur muusikafänn ja kirglik Eesti patrioot, üks neid inimesi, kellega on alati rõõm kohtuda, kelle looming ja pühendumus on väärt imetlust.“

“TMW maitsed” programmist leiab lisaks pop-up restoranile 11 armastatud söögikohta, mis pakuvad festivali külastajaile peakokkade poolt hoolikalt koostatud erimenüüd ning -soodustusi. Restoraniprogrammist leiab nii uusi tulijaid gurmaanide huviorbiidil nagu Vahemere köögist inspireeritud Kuldmokk, Kirjanike Majas asuv kolmekorruseline modernistlik Pegasus, värvirikas Umami ning sundimatult sõbralik äärelinnarestoran Talleke ja Pullike kui väärikaid staare nagu Vana Euroopa toidutraditsioonide edasikandja Gloria, Põhjala saarte köögi elamusi pakkuv NEH ja moodsa eesti köögikunsti meka MEKK. Tegemist on TMW festivalimeeskonna lemmiksöögikohtadega Tallinnas, vankumatuks valikukriteeriumiks värske ja maitsev toit.

Kõigi „TMW maitsed“ programmi kuuluvate restoranide peakokad on festivali tarbeks kokku pannud ka oma lemmiktoorainetest koosneva erimenüü. TMW veebilehel tmw.ee/et/#!/eriprogramm/tmw-maitsed saab tutvuda restoranide eripakkumiste ja soodustustega ning tutvuda kokkade toidufilosoofia ja muusikaeelistustega.
Restoranide eripakkumised kehtivad 25.-28. märtsil, festivalipassi omanikele kehtivad soodustused.

Üha uusi maitseid ja värve omandava elustiili-spektriga linnafestivali Talinn Music Week kavasse on tänavu kaasatud ka Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskuse (EKKAK) koordineeritud eriprogramm „TMW kunst“ ja õllegurmaanide festival Tallinn Craft Beer Weekend.

„TMW kunst“ programmi raames toimub nii kohaliku kaasaegse kunsti klassikute kui verinoorte tulijate ja rahvusvaheliselt tuntud kunstnike näitusi esitlev pikendatud avamisaegadega galeriiõhtu Tallinna Teisipäev ning kunstifilmi erilinastus. Teisipäeval, 24. märtsil 17.00-22.00 aset leidva Tallinna Teisipäeva raames saab Kunstihoone sisehoovis asuvas EKA galeriis Helena Keskküla ja Art Nõukase ühisnäitusel “Loogiline laul” näha popkultuuri nähtuste lammutamist kujutavat installatsiooni, Vaal galeriis kitši ja camp’i tõlgendava ning parodeeriva Laurentsiuse uusimaid lillemaale, Tam galeriis eesti popkunsti grand old lady Malle Leisi näitust „Kollane suvi“, külastada loomingulise platvormi Rundumi pop-up näitust Pühavaimu tänaval ning Temnikova & Kasela galeriis kuraatori Juste Kostikovaite ja Luxemburgi kunstniku Sophie Jungi digitaalajastu naisihaluse mõistet vaagivat näitust. Galeriides toimuvad Tallinna Teisipäeva raames erinevad performance´id ja kohtumised kunstnikega. Kolmapäeval, 25. märtsil leiab Tallinna Kunstihoones aset filmi „Museum Hours“ linastus ning laupäeval, 27. märtsil „TMW Linnalava“ tähe all kitarrist Robert Jürjendali, Kambodža ühemehebändi Lafidki ning Norra kollektiivi Sturle Dagslandi kontserdid. Kunstihoone programm on TMW passiomanikele ja delegaatidele tasuta. Lisainfo: tmw.ee/et/#!/eriprogramm/tmw-kunst

27.-28. märtsil Telliskivi 57 ruumides toimuva Eesti esimese rahvusvahelise väikepruulikodade festivali Tallinn Craft Beer Weekend (TCBW) raames saab testida nii maaailmaklassi õlut kui Tallinn Music Weeki kavast nopitud vürtsika soundibuketiga rokkbände. Põhjala pruulikoja korraldatud õllegurmaanide festivalil osalevad lisaks võõrustajale rida teisi tuntud Eesti pruulikodasid nagu Õllenaut, Lehe jt, Ühendkunigriigist saabub külla ilmakuulus Brewdog ning Suure Lombi tagant väikeõlletootja Boneyard. Kokku osaleb TCBW festivalil tervelt 22 pruulikoda. Maailmaklassi õlu väärilise heliriba tagavad festivali külastajaile teiste seas briti psühhedeelse roki bänd Desert Mountain Tribe, Serbia garaažiroki kahur Repetitor, Soome krautpunk kollektiiv Teksti TV 666 ja meie oma art-punk bande St Cheatersburg.
Lisainfo: http://tmw.ee/et/#!/eriprogramm/kasitooolu-festival

25.-29. märtsini toimuva Tallinn Music Weeki festivalipassid hinnaga 45€ on saadaval Piletilevist. Alates 16. märtsist maksab pass 55€. Müügil on ka kontsertide üksikpiletid hinnaga 5 -15€. http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/tallinn-music-week-2015-35624/

TMW festivalipass / käepael annab võimaluse liikuda vabalt kõigi festivali kontserdikohtade vahel ja tagab sissepääsu 26., 27. ja 28. märtsil kõigisse programmi kuuluvatesse klubidesse, pakkudes soodustusi ka TMW alamfestivalide raames.
Tallinn Music Week 2015 esitlejaks on Nordea pank, suurtoetajaiks EMT ja Elion, partneriteks Wire, Tuborg, Info-Auto, Tallink, Delfi, Viru Keskus ja Red Bull. Festivali kodu, keskus ja ametlik hotell on Nordic Hotel Forum.

Nordea panga ja EMT klientidel on võimalik soetada festivalipasse ja -pileteid erihinnaga: Stockmann MC kaardi omanikele 10% soodustusega, Gold krediitkaardiga 20% soodustusega ja Platinum krediitkaardiga 30% soodustusega. EMT klientidele kehtib 20% soodustus festivalipassi ja -pileti hinnast.