Kolmandat aastat toimuv TMW Linnalava alamprogramm toob festivalimelu ootamatutesse ja põnevatesse paikadesse üle linna. Lühikestele eksklusiivsetele kontsertidele on oodatud kõik noorukesed ja ka väärikamas vanuses muusikasõbrad.

Uute lavadena on sel aastal kaasatud Tallinna Linnamuuseumi filiaal Tartu maantee läbimurdel asuvas Jaani Seegis, kunstimaailmas laineid lööv, kohalikku nüüdiskunsti nii Eestis kui maailmas tutvustav Temnikova & Kasela galerii, moelooja Liina Viira võrratuid kudumeid müüv kauplus Naiiv, eksootiline Hiina teemaja ja restoran Cha Dao ning uus plaadipood Terminal.

Nagu traditsiooniks on saanud, avab festivali suurim tasuta lava kolmepäevase täisprogrammi Viru Keskuse aatriumis, kus 24. – 29. märtsil on avatud ka festivali infopunkt, mis vahetab festivalipasse käepaelte vastu ja annab muusikasoovitusi ning programmiinfot.

Nagu möödunud aastalgi, toimuvad kontserdid ka Delfi toimetuses, millele saab otseülekandena või järelvaadates igaüks oma arvuti või nutiseadme kaudu kaasa elada.

TMW Linnalava programm algab neljapäeval, 27. märtsil, mil Viru Keskuses saab teiste seas kuulda Euroopa lavadel karastunud alternatiivroki bändi Sibyl Vane ja Soome staadioniroki üksust Damn Seagulls, Jaani Seegi täidab audiovisuaalsete eksperimentidega I Wear* Experiment ja kauni vokaalharmooniaga Läti a capella ansambel Latvian Voices ning Disaini- ja Arhitektuurigaleriis astub üles Soome punk’n’rolli sensatsioon Pää kii. Kolm päeva kestva ja tosinat lava hõlmava mitmekülgse programmi eredaimaid nimesid on Berliini artpopi bänd Ballet School, Läti elektropopi duo Instrumenti, Taani müramelanhoolikute trio Get Your Gun, Vene indiepopi staar Jenia Lubich ja kohaliku publiku lemmikud Marten Kuningas, Mari Kalkun, Argo Vals jt.

Kuigi lapsi oodatakse kõigile Linnalava üritustele, väärib erilist tähelepanu just väikestele muusikasõpradele suunatud viiuliduo Jansen/Jüssi kontsert muuseumis Miia-Milla-Manda.

TMW 2014 Linnalava programmi kontserdikohad on Viru keskus (Viru väljak 4), Reval Café Telliskivi (Telliskivi 60a), Jaani Seek (Väike-Pääsukese 5, Swissôteli kõrval), NaiiV (Tartu, Müürivahe 36), Nordic Hotel Forum Lobby baar (Viru väljak 3), Delfi.ee (live striim), Biit Me Record Store + Foxy Vintage (Pikk 9), Muuseum Miia-Milla-Manda (L.Koidula 21c), Temnikova & Kasela Galerii (Rüütli 4), Terminal (Ahtri 6a), Disaini- ja arhitektuurigalerii (Pärnu mnt 6, Laste Maailma kõrval), Restoran ja teemaja Cha Dao (Suur-Patarei 2).

Tallinn Music Week on regiooni suurim siseruumides toimuv muusikafestival, mille raames astuvad Tallinna klubides ja kontserdisaalides üles 227 artisti 20 riigist.

Festivalipassid ja piletid on saadaval Piletilevist. Festivali infopunkt on avatud Viru Keskuse aatriumis 24. – 29. märtsini.