„Tänavu on meil põhjust tähistada Teletorni sünnipäeva kauem kui üks päev,“ sõnas SA Tallinna Teletorni juhataja Riina Roosipuu. „Oleme esimest aastat külastajaile avatud kui elamuskeskus ja nende kolme päeva jooksul ootame nii suuri kui väikeseid tutvuma torniga ning vaatama maailma parimaid BASE-hüppajaid, kel on soov hea ilma korral nende päevade jooksul teha tornist 500 hüpet.“

„Lisaks BASE Jump Boogie’le on avatud mitmed tasuta õpitoad – näiteks jagab oma oskusi ja teadmisi langevarjurite töötoas Eesti kogenuim BASE -hüppaja ning BASE Jump Boogie peakorraldaja Toomas Talts. Teletorni välikohvikus aga õpetab meie restorani peakokk Priit Toomits, kuidas valmistada üks tõeliselt maitsev barbecue. Lapsed saavad lustida Teletorni fuajee lastenurgas või õues batuudil,“ rääkis Roosipuu.

Tallinna Teletorni sünnipäevaüritused kestavad 11. – 13. juulini ning torn on avatud alates 10.00. Terve päeva jooksul toimuvad tornist langevarjuhüpped. Iga päev kell 17.00 on Teletorni fuajees langevarjurite töötuba ning 19.30 õpetab väliköögis grillimist Priit Toomits. Lastenurk on avatud 14.00 – 19.00. Teletorni ekspositsioonide külastamiseks tuleb lunastada pilet, kuid fuajees olevad üritused on tasuta.

Täpse ajakava leiad SIIT!