4.-8. juulini toimuva festivali raames esitab tosina kontserdi jooksul oma helitöid üle poolesaja muusiku ja interpreedi. Lisaks Ntjam Rosie Bandile ning Jacam Manricks New York Triole toob Juu Jääb sel aastal Eesti publiku ette veel sellised maailmakuulsad kooslused nagu Drop Out Orchestra, Pipi Piazolla 6tet „Escalandrum“, Georg Levin, Ola Onabule ja Kinobe.

Viie päeva jooksul saab näha ka Eesti muusikute paremikku. Abrukal astub üles keelpillisekstett Eesti Keeled, festivali pealaval Muhus, Nautse Mihkli talu õuel musitseerivad Marko Kask 5tet, Mantra Gora, Villu Veski ja Hedvig Hanson, Rain Simmul, Hanna-Liina Võsa, Lauri Nebel, Artur Talvik jpt.

Sel aastal on festivalikülastajate ja nutitelefonide omanike rõõmuks loodud ka spetsiaalne Juu Jääbi mobiilirakendus, kuhu on koondatud kogu vajaminev info festivali kohta. Rakenduse abil saab sirvida festivali ajakava, vaadata infot kontserdipaikade kohta ning tutvuda esinejatega. Lisaks leiab rakendusest ka juhiseid festivalipaikadesse jõudmiseks ning parkimis- ja majutusinfo. Juu Jääbi mobiilirakenduse saab tasuta alla laadida Google Play poest.