Nad elavad kuu aega luksuslikus mereäärses villas külg-külje kõrval, lähevad läbi tulest ja veest, on silmitsi modellimaailma võlude ja valudega ning püüavad ellu jääda võistluslikus igapäeva-keskkonnas, kust vaid üks väljub võitjana. Igas saates läbivad nad erinevaid õppetükke –poodiumil kõndimine, professionaalne jumestuskoolitus, stilistika õppetunnid, stuudiopildistamine, telereklaamid jne ja neile korraldatakse ka erinevaid vahevõistlusi.

Mille nimel võisteldakse?
Pidev rambivalgus, ootamatu tähelepanu, uskumatuna näivad katsumused aga ka tüdrukute omavahalised suhted, koduigatsus ja üks suur unistus tulevikust! Vaid võitjale avaneb enneolematu võimalus saada jalg moemaailma tipptegijate uksevahele. Kes neist on väärt lepingut ühe hinnatuima agentuuriga Elite Model Management, kelle avastuste hulka kuuluvad supermodellid Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Heidi Klum ja Tyra Banks? Kellest saab ajakirja Cosmopolitan kaanetüdruk ja järgmine “Eesti tippmodell”, kelle fotod kaunistavad maailma ajakirjade esikaasi ja tutvustavad maailmatuntud brände?

Põnev ja intrigeeriv “Eesti tippmodell” on Kanal 2s esmaspäeviti kell 21:30, kohe pärast armastatud kodumaist sarja “Naabriplika”.Foto: Gunnar Lilles/Kanal2

Foto: Gunnar Lilles/Kanal2

Kohtunikud:
“Eesti Tippmodelli” saatejuht ja üks kohtunikest on tuntud moedisainer Liisi Eesmaa. Tema kõrval langetab saatuslikke otsuseid legendaarne moefotograaf Toomas Volkmann ja rahvusvahelise kogemusega tuntud moeajakirjanik Urmas Väljaots.

Liisi Eesmaa on Eesti noorema põlvkonna üks tuntumaid moekunstnikke. Tema seniste saavutuste hulka kuulub kolmekordne "Supernoova" moekonkursi grand prix. Samuti on ta kolmel korral, seal hulgas ka tänavu, nomineeritud Kuldnõela auhinnale. Ta on oma kollektsioone esitlenud nii Eestis kui rahvusvahelisel moeareenil. Liisi Eesmaa kollektsioonid on kõndinud Tallinn Fashion Weekil, Riga Fashion Weekil, Erki Moeshowl, Mood-Performance-Tantsul jpt moeüritustel. Lisaks on Liisi ka tunnustatud stilist, kes on teinud koostööd mainekate fotograafidega paljudele ajakirjadele (Anne ja Stiil, Cosmopolitan, Mood, Eesti Naine, Mimi jne), print- ja telereklaamidele ning vene muusikavideotele. 2013 aastal pälvis Liisi iga-aastasel reklaamikonkursil "Kuldmuna" Stilistimuna auhinna. Liisi on loonud ka teatri- ja filmikostüüme. Ta on loonud kostüüme Von Krahli teatrietendusele "The End", Elina Pähklimägi lavastusele "Lähedus", Hanna-Liina Võsa monotükile "Viimane Monogaamlane", Andres Keili Rakvere teatri lavastusele "Vaata Raevus Tagasi ", Jaak Kilmi filmile "Disko ja tuumasõda" ning tulnukate kostüümid seriaalile "IT Planeet."

Moeajakirjanik Urmas Väljaotsa tuntakse rohkem tema 7-aastase Kroonika moepolitsei rubriigi kaudu. Tegelikult elab Urmas 2004. aastast Pariisis, kuhu ta kolis omandamaks moemanagemendi magistrikraad ühes maailma tippmoekoolidest, l’Institut Français de la Mode’is. Koolipingist siirdus ta kosmeetikagigant L’Oréali luksusdivisjoni peakorterisse, kus kuue aasta vältel arendas tooteid ja tegi turundust tuntud moe- ja kosmeetikabrändidele nagu Biotherm, Giorgio Armani ja Viktor&Rolf. Moepealinnas jõudis ta töötada ka moejakirja Citizen K toimetuses ning teha meesteshow’de castinguid. Enne Prantsusmaale siirdumist oli Urmas jõudnud Eestis olla legendaarse SuperNoova moekonkursi üheks käivitajaks-vedajaks, juhtida telesaateid nii Kanal 2, ETV, TV3 kui ka kadunud TV1 ekraanil, teha ajakirja Trend moetoimetajatööd ja korraldada Baltika Grupi meediasuhteid. Täna kirjutab Urmas peale Kroonika regulaarselt ka ajakirjadele Anne&Stiil ja Arter, on avaldanud oma esimestest Pariisi-aastatest populaarse raamatu « Minu Pariis » ning kuulub Eesti moeauhinna Kuldnõel zhüriisse.

Kunstnik ja moefotograaf Toomas Volkmann on Eesti moemaailma üks juhtfiguure. Ta on õppinud Tartu Ülikoolis arstiteadust, Tallinna Konservatooriumis lavakunsti kuid 1993. aastal asus ta õppima Suurbritannias Londoni Instituudi professionaalse fotokunsti sertifitseeritud kursusele. Toomas alustas moe ja reklaamfotograafina 1990‘ndate keskel. Oma fotoseeriates peegeldab ta postmodernlistlikku kehafilosoofiat ja sooprobleeme, seda nii isikunäitustel kui kommertslikes väljaannetes. Toomase fotod on reeglina lavastuslikud, sageli rajatud kunstiajaloost pärinevatele viidetele ja analoogidele. Toomase töös on tähtsal kohal portreefoto. Alates 1995. aastast on Toomas töötanud erinevate ajakirjade fotograafina ja moetoimetajana. Täna on ta vabakutseline fotograaf, kes on teinud koostööd kõigile Eesti suurematele meediaväljaannetele ja pildistanud Eesti moetööstuse tippbrändide suurt enamust. Samuti on ta teinud fotosid ja andnud ka ise koostöös välja erinevaid raamatuid. Tema pagasisse kuulub enam kui 25 näitust nii kodumaal kui ka näiteks USAs Chicagos ja New Yorkis, Suurbritannias, Belgias, Saksamaal, Taanis, Rootsis, Bulgaarias ja Leedus.