Kohalikud muusikasõbrad on kahtlemata tuttavad Prince Rama loominguga, möödunud suvel võis nende kaasakiskuvat live-tseremooniat näha ka festivalil Schilling. Prince Rama koosneb kahest Brooklynis elavast õest - Taraka ja Nimai Larson – muusikud, tantsijad, filmitegijad, kitši-hipid ning tõelised new-age’i entusiastid. Florida kriśnaiitide kommuunis üles kasvanud tüdrukutest on tänaseks sirgunud psühh-popi kuningannad. Oma live-etteastetes segavad nad hõimutrumme ja süntesaatoril saadetud hõljuvaid vokaale aeroobika ning performance-kunstiga, jättes õhku kerge maitse usulisest riitusest. Kõigest nelja tegutsemisaasta jooksul on Prince Rama lindistanud kuus albumit, esinenud kõikjal üle maailma ning lindistanud muusikat üheskoos indie-supergruppide Animal Collective’i ning Ariel Pink’s Haunted Graffiti liikmetega.

Prince Rama viimane album, maailmalõppu ennustav pseudo-kogumik “Top Ten Hits of the End of the World” koosneb väidetavalt maailmalõpus otsa saanud bändidest. Sel sügisel Animal Collective’iga mööda ilma ringi tuuritanud Prince Rama jõuab Sõprusesse oma euro-turnee raames. Enne kontserti vaatame nende värskelt valminud linateost “Never Forever” (reźissöör Lily X. Wahram), mis ühtlasi kannab enda küljes silti “A Now Age Opera”.

Milline täpselt näeb välja Prince Rama värske bänd ja kava ning mida kujutab endast film, mille Taraka ja Nimai endaga kaasa toovad, selgub juba Sõpruse sünnipäeval, 16. aprillil, algusega kell 20:00!

Enne ja pärast kontserti kostitavad külalisi muusikaga Sõpruse sõbrad ja DJ-d Ats Luik ja Kris Luigend.

Piletid Sõpruse kassast ja Piletilevist 10€. Freedom Friesi festivalipiletiga 8€