Veidrikute Pidu Erinevate Tubade klubis

Veidrikute pidu on koht, kus möllavad mustkunstnik, tuleneelaja, maotaltsutaja, fakiir, kääbused, kloun ja muud omapärased tegelased. Dresscore on loomulikult ebatavaline! Muusikat mängivad väga hea maitsega: Solid Steel (R2 Progressioon), Kaarel Sein (R2 Grind) ja Hando Tõnumaa (Technoir).

Lisainfot kiika Facebookist!

Star Track Halloweeni eriüritus klubis Studio

31. oktoobril ehk halloweenil vallutavad Studio baaritagused kuulsused, kes igal pühapäeval Sinu televiisoris kellekski teiseks muunduvad – Liis Lemsalu ja Kristel Aaslaid. See on ainulaadne võimalus näha oma silmaga Eesti parimaid showtüdrukuid ning nendega klaase kokku lüüa.

DJ puldis kütavad tuntud meelelahutajad Genka ja Joosep Järvesaar, kelle muusikavalik ei jäta kedagi külmaks. Sekundeerivad Kaspar Leivo, JaanJaago ja Masu.

Lisainfot saad Facebookist!

Salapeopaigaga VÄLK üllatab taas - sisse saab ainult kostüümis: https://www.facebook.com/events/1490326507906798/

Veuve Clicquot Yelloween party restoranis Manna La Roosa

Veuve Clicquot ja Manna la Roosa ootavad Sind hullumeelsele Veuve Clicquot Yelloweeni peole
31. oktoober kell 20.00 Manna la Roosas. Mõnukülmavärinaid tekitavad DJ Anu Saagim ja DJ Tom Lilienthal. Majas on lahti ka koletis pimedas nurgas.. Dresscode: veidrad, hirmuäratavad, naljakad, originaalsed kostüümid. Anna endast kõik, kuna Veuve Clicquot’l on parimatele kostüümikandjatele väike kingitus!

Lisainfot saad Facebookist!

Tour d’ÖÖ Halloweeni sõit ja häng rattastuudios JOOKS

Kottpimedusest joonistuvad kuuvalgel välja tontlikud rattur-zombid, kes astuvad Vanalinnas Tornide Väljakult nõidusliku öö lummuses ja liigeste naksudes viirastuslikule teekonnale, mis viib nad mööda elavatest ja surnutest, vanadest haiglatest, vanglatest, piinakambritest, mäe pealt ja mäe alt, läbi kummitusliku linna.

Sõidust ellujäänud ratturid jõuavad kella 22 paiku JOOKS Rattastuudio ette, kus põleb tünnides patune põrgutuli, saab kõri kõrvetada veripunase märjukesega ning kuulata tukslevat hauakambritüminat.

Retk ei ole mõeldud nõrganärvilistele ega lühijalgsetele! Kes võiks tulla: peletised, hirmutised, kimäärid, monstrumid, skeletid, luupainajad, ebolad, nurgaarstid, farmerid, lihunikud, muumiad, libahundid, kurjad kõrvitsad, kratid, kadrisandid, soerdid, nõiad ja kõiksugu muud jõletised. DRESS UP, PAINT ON, DON'T BE SQUARE!

Lisainfot loe Facebookist!

Halloweeni pidu Austraalia moodi ehk õuduste öö Red Emperoris!

Ürituse Facebooki lehel seisab kirjas: Me tunneme, et halloween vajab siinses kultuuriruumis veel juurutamist. Red Emperoris jagub selle tähtpäeva eksperte küllaga ning seetõttu tõmbamegi 31. oktoobril kostüümid selga ja - üllatus, üllatus - hakkame jooma.

Karta on, et parimad kostüümid saavad ka premeeritud, nii et tagumine aeg sellele mõtlema hakata.

Muusikaosakonda esindab DJ Green Regime.

Sissepääs kostüümiga tasuta, teistele 3€, sest kostüümipeod on ägedad, saad aru?

Lisainfot saad Facebookist!