"Kümme aastat on pikk aeg. Oleme teinud läbi tohutu arengu ja nüüd on aeg, et keegi teine võtab asja üle, teeb auditi ning viib asja veel omakorda järgmisele tasandile," lausub Mart Normet Publikule.

"Tead, mida ma kõige rohkem kardan. Enesekordamist, üllatuse puudumist ja vigade mitte tegemist. Jah, ma ei taha olla jutumärkides "liiga tark”. Vigade liiga oskuslik välitmine paneb arengu kinni, sest sa justkui tead jutumärkides “õigeid vastuseid”. Arengu toimumiseks on aga vaja lapselikku avastamist ja vigade tegemist. Ma tunnen, et tean liiga hästi seda, kuidas seda teleshow’d “õigesti teha". Tahan, et tuleksid uued inimesed ja teeksid midagi uut, sest Eesti Laulu tegemisest lahedamat tööd annab otsida," seletab ta. "Ma usun, et nüüd 10. veebruaril algav kümnes Eesti Laul tuleb värske. Et me pole kukkunud mugavustsooni ja suudame pakkuda kordumatut elamust."

Eesti Laul 2018 poolfinaalid toimuvad 10. ja 17. veebruaril. Finaalkontsert leiab aset Saku Suurhallis 3. märtsil. Piletid finaalkontserdile on müügil Piletilevis. Pileti saad soetada SIIT. Peaproovi piletid saad soetada SIIT.