Kuna kõigil ajakirjanikel kripeldas hingel küsimus võrdluse kohta Loreeniga, siis küsis Publik selle esimesena ära. Loo autori Timo Vendti vastus oli üllatavalt aus ja suurepärane: "Ma olen täna oodanud seda küsimust, sina oled esimene, kes küsib! Tanja on kogu oma elu tantsinud ja laulnud, me oleme teinud 11 aastat tantsumuusikat. Loreen tegi 2 aastat tagasi oma ürituse, mis oli väga väga äge. Kui me oleks enne Loreeni pääsenud, oleksime teinud sama asja!" kinnitas Timo.

Ja see pole veel kõik. Timol jätkab: "Ma ise mängin viiulit, eksole. Hakkan laulma ja lähen Eurovisionile ja tahan seda laulu esitada, aga siis öeldakse, et sa ei saa seda teha, kuna Rybak oli enne. Mis see tähendab? Kas ma pean uue instrumendi ära õppima? Need stiilid on täiesti erinevad! Lauljad on ka enne Loreeni tantsinud ja laulnud ja see toimub ka pärast Loreeni, tõmmata paralleele pole õiglane nende inimeste suhtes, kes on teinud seda asja 10 aastat enne teda!"

Mida veel Timo Loreeni võrdlusest arvab? Kuidas Tanja tervis on? Milliseid kannatusi ta enne esinemist tervemise protsessil läbi elas? Kuidas tunneb ta end praegu?

Vaata Tanja võidulugu!