Tanja (34) on nüüd emaduseks valmis. Ta kavatseb olla laval kuni sünnituseni ja võtta puhkust vaid kolmeks kuuks. Vihje lapseootuse kohta postitas lauljanna novembris Instagrami, kirjutades alla «Tulemas uus perebänd ... aastal 2018».

Tanja ja tema samuti lauljast abikaasa Mikk Saare kooslus nii elus kui ka lavalaudadel on kestnud juba üle kümne aasta. Nüüd otsustas paar, et on õige aeg laps saada. Elu muutvale sammule eelnes läinud aastal abielutõotuste vahetamine Itaalias, villas keset maalilist Toscanat.

Kas lihtsalt juurde võtnud?

Ka perele ega sõpradele ei avaldanud Tanja infot lapseootusest väga varakult. «Hoidsime nii kaua enda teada, kui sai. Postitasin naljaga pildi, sest me pole mingi roosamanna-perekond, liblikad ja lilled ... Meile meeldib väike kiiks ja huumor. Eks juba vaadatigi, kas olen lihtsalt juurde võtnud või mis, aga küsida ei juletud,» muigab ta.

Emaduseks pole tööd rabav naine veel ettevalmistusi teinud ja arvab, et las kõik tuleb loomulikult. Samuti pole ta käinud perekoolis ega temaatilistel kursustel, vaid tuuritab ja plaanib anda kontserte jaanuari keskpaigani. Laps peaks nägema ilmavalgust juba ­veebruaris.

Ka Tanja tutvusringis on paljud sõbrannad äsja emaks saanud või saamas. «Mul on, kellelt nõu küsida. Samas ma ei usu, et hakkame iga päev kell kolm koos kärutama. Sellist beebiklubi vist ei teki,» naerab lauljanna.