Tanel Padar tõmbab seekord jalga Michael Boltoni kitsad teksad ja muutub südametemurdjast ballaadilaulikuks. Põhjamaa blondist mehest Karl-Erik Taukarist saab kuumavereline hurmur Enrique Iglesias. Evelin Võigemast näitab taas, et ta suudab tabada ükskõik kelle tämbrit ja karakterit. Tanja Mihhailova aga ei lähe lauljatar Pinkina kergema vastupanu teed, vaid esitab keerulise koreograafiaga loo.

Tanja toob lavale Pinki möödunud aasta hiti "Try" videost pärit moderntantsu. Lauljatari sõnul on Pink tuntud oma live esinemiste poolest, kus ta laulab otse väga keerulistes situatsioonides - pikali, pea alaspidi, õhus akrobaatilisi trikke tehes jne. „Just "Try" koreograafia on kõige suurem väljakutse mulle kui tantsivale lauljale ja seepärast tahtsin väga end proovile panna, et vaadata, kas saan nii keerulise numbriga hakkama,“ räägib Tanja Mihhailova. Kuigi aega ettevalmistusteks polnud ülearu, tegi Tanja proove palju ega pääsenud ka takistustest. „Vigastada saime ikka korralikult, põlved ja küünarnukid sinikaid-marrastusi täis, väike peapõrutus käis asja juurde ning muidugi ei läinud ka ilma lihaste pisirebestusteta. Üks proov jäi isegi ära, kuna valu tõttu ei saanud eriti tantsida, aga tehtud ta sai ja kui tants valmis, mõistsin, et ahaa…pean ju ka otse laulma,“ muheleb Tanja. Kuigi number võttis võhmale, on Tanja üliõnnelik, et just talle tõi loosiõnn Pinki ning ta saab esitada nii ilusa, kuigi keerulise numbri. „Muidugi ei tee ma seda üksi ja poleks üksi hakkama saanud. Suured tänud mu partnerile, kelleks on suurepärane tantsija Argo Liik!“

Seekord kehastuvad osalejad nendeks staarideks:
TANEL PADAR - MICHAEL BOLTON
GETTER JAANI - COOL D
EVELIN VÕIGEMAST - PRINCE
PEETER OJA - JAAGUP KREEM
KARL-ERIK TAUKAR - ENRIQUE IGLESIAS
TANJA MIHHAILOVA - PINK
HENRIK NORMANN - ALEXANDER RYBAK
HANNA-LIINA VÕSA - MARJU LÄNIK

Mart Sanderi juhtimisel on „Su nägu kõlab tuttavalt“ TV3s pühapäeviti kell 20.00. Vaata saadet ja kommenteeri koos Allan Roosilehe ja Pille Mineviga Publikus, mis toob sinuni ka lavatagused kaadrid ja värske fotomaterjali.