Terminaatori teekond sai alguse 1987. aastal. Jaagup Kreem oli siis kõigest seitsmenda klassi õpilane. Praeguseks on tegemist vaieldamatult eesti muusika raskekahurväega. Bänd on lindistanud 15 albumit, kirjutanud lugematul arvul hitte ja andnud rohkem kui 800 kontserti.

Saaremaal on sündinud Terminaatori suurimad hitid „Ütle miks”, „See ei ole saladus”, „Juulikuu lumi” ja paljud teised tuntud lood, mis tulevad kindlasti ka kontserdil esitamisele. Publik saab näha tuttavate lugudega vägevat show’d. Tundub, et ka sel aastal ei saa merepäevad Terminaatorita!

„Terminaatori jaoks on Saaremaa alati eriline paik olnud. Olen kõik oma lapsepõlve suved veetnud Sõrves. Lisaks on bänd korduvalt teinud Saaremaal bändilaagreid. Oleme siin kirjutanud hulganisti loomingut ja salvestanud ka uut materjali. Eelmise aasta merepäevade publik võttis Termika palavalt vastu, nii nagu saarlastele kohane, ja bänd nautis laval igat hetke. Me ei jõua ära oodata, millal uuesti sellel suurüritusel mängida saame,” rääkis Jaagup Kreem.

Merepäevad – mõnusaim merefestival Eestis

Reedel, 9. augustil on merepäevadel esinemas veel Jaan Tätte, Liisi Koikson, Marko Matvere, Heldene aeg ja Sadamasild. Terminaator on reedese kontsertprogrammi viimane artist. Bänd kütab lavalauad kuumaks kell 23.00. Tegevust jagub rohkem, kui kolme päevaga ära näha jõuab!

Kuressaare merepäevi toetavad: Balbiino, Kuressaare Veevärk, Ouman Estonia OÜ.

Jaga
Kommentaarid