LCMDF esindab Soome uue laine popmuusikat, mille piiriks pole pelgalt koduvabariik, vaid ajakohane moodsa sõnumi levitamine üle kogu maailma. Bänd on debüüdiga loonud täiesti omaette plahvatusliku popmaailma. Plaadil on mõjutusi suurtelt nimedelt nagu Björk, Happy Mondays ja Neneh Cherry ning moodsamaid mõjud artistidelt M.I.A, Metronomy ja Roisin Murphy. Sõnad jutustavad frustratsioonist, armastusest ja sõprusest. Albumi kaks esimest singlit on Gandhi ja Future Me, mis mõlemad said suurepärase vastuvõtu osaliseks nii Britis, Saksas, Soomes ning pälvisid tunnustust muusikakriitikute poolt ka Eestis.

Helsingi bänd Le Corps Mince De Françoise loodi 2006.aasta kui Emma Kemppainen avas oma Myspace.com netilehe, kuhu oma muusikakatsetusi laadis. Peagi tuli läbi Myspace´i esimene kontserdipakkumine, millele järgnesid produktsioonipakkumised ning Emmaga võtsid ühendust tema muusikast huvituvad tegijad. Emma palus appi Malin Nyqvisti ning õe Mia Kemppaise ja bänd oligi loodud.

2008. aasta kevadel salvestas Le Corps Mince De Françoise Berliinis kolmeloolise EP, millel leiduv video loole Cool and Bored sai vaid nädal peale ilmumist eetriaja Prantsuse primetime talkshows Le Grand Journal. Show külaliseks olnud Carl Lagerfeldt, kommenteeris tüdrukute tolleaegseid potisoenguid väljendiga "très cool". Sellest ajast läks sõna liikvele erinevates blogides ja mujal netis. Varsti peale seda organiseerisid tüdrukud ise oma esimese Euroopa ja Inglismaa tuuri. 2009 aastal oli bändi tuurikava Euroopas päris tihe – esinemisi oli muuhulgas NME Awards -tuuril, Londoni Shepherds Bush Empire´s ja KOKO´s, Eurisonicul, Meltil, Pukkelpopil, Lowlands festivalidel ning Pariisi moenädalal. Le Corps Mince de Francoise sai ka suure hulga meediatähelepanu nii Briti saartel kui Prantsusmaal ja bändi ümber kära tekitanud hype kiirgas ka Soome, kus imestati – kes on need kolm tüdrukut, seal kaugel?

Emma ja Mia olid 2010.aastal eemal meediast ning livetegevusest, sõlmides plaadilepinguid ning viimistledes stuudioalbumit. Samal ajal lahkus bändist Malin Nyqvist ning triost sai duo. Le Corps Mince de Francoise nimi asendus lühendiga LCMDF. Debüütalbum Love & Nature ilmus Briti plaadifirma Heavenly Recordsi alt. Soomes ja Baltikumis on plaadifirmaks Sony Music.