Tiger Milk on Tallinna elektroonilise muusika bänd, mis koosneb kolmes liikmest: Eva K, Meelis Meri ja Ville Veering. 2009. aastal asutatud Tiger Milkilt on seni ilmunud kolm singlit: „AnotherWorld“, „Define Love“ ja „The Game“, millele valmis ka video. Nad on ka remiksinud No-Big-Silence´lugu „Cut The Cord“ viimase kogumikul „Starstealer“ (kordusväljalaskel 2010, Toim.).


Ville Veering, üks Tiger Milk liikmeist, kirjeldab albumi saamislugu: „Oleme Meelisega mõlemad suured muusika fännid ja iga kord, kui köögilaua taha kokku sattusime, kuulasime palju erinevat kraami, arutasime, mis ühe või teise bändi juures on head ja mis mitte. Lõpuks vaatasime üksteisele otsa ja saime aru, et on aeg hakata uuesti midagi koos tegema. Albumi kui sellise mõte tuli koos Eva liitumise ja No Big Silence´ile remiksi tegemisega. Pärast seda saime aru, et oleme kokku saanud tugeva tiimi, kellega edasi minna.“ Ta toob ka välja albumi muusika suurimad mõjutajad nagu Michael Mann, David Bowie, Ian Brown, Massive Attack ja UNKLE.

Kino Sõprus avab reedel, 11. mail uksed kell 20.00, Tiger Milk astub lavale kell 21.30.
Piiratud arv piletid on eelmüügis Piletilevis ning kohapeal saadaval enne kontserdi algust.

Tiger Milki plaadiesitluskontserdi ametlik afterparty toimub klubis Studio (Sauna 1), kus esinevad djd Raul Saaremets, Quest, Aivar Meos, Merimell, MK ja Slam.