Oma muusikalist karjääri alustas Heiki juba 1980-te lõpus, juhtides rahvusvahelise tunnustuse saavutanud industrial-tekno gruppi Digital Poodle. Samal ajal hoolitses mees ka nüüdseks juba laia tuntuse saavitanud Shadow Canada plaadifirma tegemiste eest. Tema helikeeles kohtuvad experimental-ambient, jazzy house, down tempo ja electronic dub. Ilmselt paljude eestlaste suureks rõõmuks kasutab Heiki oma palades tihti ka eesti keelt, seda nii lugude pealkirjades, kui ka tekstikatketena muusika sees.

1995. aastal kaasasutas Heiki sõltumatu elektroonilise muusika plaadifirma nice+smooth ultramedia, mis on teiste hulgas andnud välja selliste muusikute nagu Roy Davis Jr., Jordan Fields, Teknostep ja ka Heiki’s enda grupi Kinder Atom ja Lazer Caps albumeid. 

Heiki on teinud koostööd ja remiksinud muuhulgas selliseid muusikuid nagu Snow, Leahy, Dead Voices on Air, Technostep, Visionary, Rapoon ja Zoviet France ning reggae superstaare Michael Rose ja Musical Sniper. Tema plaadifirma Paper+Sound nägi ilmavalgust 2009. aasta lõpus.

Heiki astub Tallinn Music Weeki raames üles kahel korral: reedel 27. märtsil on võimalik talenti näha kell 17 plaadipoes Biit Me ja kell 23 juba TMW Bassimuusika esitluse raames veinikohvikus Paar Veini. Vaata ürituse infot siin: https://www.facebook.com/events/783140941721628/

Kuula Heiki muusikat siit: http://heiki.bandcamp.com/album/dub-museum

Vaata videot siin: