Parimast kodumaisest toorainest toitu ja spetsiaalselt TMW jaoks küpsetatud leiba pakub nii Vihula Mõisas kui pealinna restoranides SfääR ja Diip peakoka ametit pidanud Toomas Lääts. Tema lemmiktooraine pärineb Eestist - olgu selleks siis kraam põllult, metsast või veest. Muusika poolelt elektroonilist ning indiet eelistava Läätse toidufilosoofia on lihtne: käia ühte sammu loodusega ja tagada, et see kajastuks alati menüüs. Kohalike toidufännide jaoks on see viimane võimalus nautida Toomas Läätse kokakunsti, sest peatselt siirdub toiduvõlur pooleks aastaks Milanosse, et tutvustada Eesti EXPO paviljonis eesti toitu kogu maailmale. Pop-up restoran on avatud 25.-28. märtsini kell 12:00-01:00 aadressil Pärnu maantee 6 ja süüa saab öötundideni. Samal ajal toimuvad restoranis ka “TMW Jutud” sarja vestlused ja kontserdid.