Tom Middleton on klassikalise muusika hariduse saanud klaveri ja tšello erilalal. 1990ndate alguses alustas ta koos Richard D.James´iga (alias muusik Aphex Twin), kellega koos tegi loo "En-Trance To Exit". Hiljem, kohtudes Mark Pitshardiga hakkas duo muusikat välja andma Global Communication, Reload ja Jedi Knights pseudonüümide alt. Global Communicationi 1994. a ambienti albumit 76:14 peetakse selle stiili üheks alustalaks. Tom Middletonilt on ilmunud erinevate artistinimede alt lugematu hulk lugusid ning ta on remiksinud mitmete artistide loomingut, nende seas: Orbital, Kylie Minogue, Coldplay, Underworld, Kerri Chandler, Prince, Model 500, Pulp, Leftfield, All Saints, Lamb, Röyksopp, Gotan Project, Goldfrapp jt. Tom Middleton on ka hinnatud Dj, ta on välja andnud mitmeid mix-cd plaate ja käib esinemas üle kogu maailma.

Eesti üks hinnatumaid eklektilisema muusikavalikuga djsid, Mark Slavin kirjeldab Tom Middeltoni djna: „Tom Middleton on sõna otseses mõttes ideaalne peoDJ, kuna ta suudab erinevate muusikastiilidega žongleerida vingemalt kui Cirque Du Soleili artistid, samal ajal siiralt oma mängitavale muusikale kaasa elades. Tom Middleton ei esine niivõrd rahvale, kuivõrd pidutseb koos rahvaga ja on täiesti välistatud, et ta kedagi ükskõikseks jätab. Võib öelda, et tema dj-settidest ja loomingust olen ma ehk seni enim inspiratsiooni saanud.“


Studio on Tallinna vanalinnas paiknev Funktion One helisüsteemiga ööklubi. Studios asuv, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem on Baltikumis ainus. Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju.


Laupäeval, 11. veebruaril mängivad klubi Studio ülemisel korrusel plaate Dj Tom Middleton Inglismaalt ja Kondrat Lätist. Allkorrusel esitavad rnb muusikat Dj Defkut ja Ruff.