Rae vallas ühes majas Täksi teel hargnes alates tänavu veebruarist uskumatu konflikt, mille keskmes seisid
(51), tema tütar Anna-Lisa Rink (24), soomlane Markku Antero Kiukas ja RH Varad OÜ omanik Heindo Kunder (35), kirjutab värske
.

Läinud aasta aprillikuus võttis "
" uurida ühe kummalise abielupaari loo, kes püüdsid Viimsis oma riiki välja kuulutada, kuna pangad olevat tegelikult üks suur illusioon ja kriminaalne sündikaat ning kõigi inimeste laenud ammu kustutatud. Salapärasel paaril olevat kümneid järgijaid, teiste seas mainitakse saates ära ka
, kelle kohtuasjad seoses tema võlanõudele kaotatud elamuga ning tülidega maja uue omanikuga täna
avalikuks tulid.

Arnold Rüütel ja Ingrid Rüütel oma Saaremaa maakodus
Kõrges eas presidendipaar
ja
toetavad siiani oma 57-aastast tütart
igakuiselt väikese rahasummaga, kuid nende katuse alla on nooremast põlvkonnast alles jäänud vaid tütretütar Maria Leif, kes hiljuti ise emaks sai ja Rüütlitest vanavanavanemad tegi, kirjutab Kroonika.

Age Oks, Toomas Edur
Omaaegsed Inglise Rahvusliku Balleti esitantsijad, ka kuninganna Elizabeth II lemmikud Age Oks ja Toomas Edur lahutavad oma kakskümmend kuus aastat kestnud abielu.
Loe edasi ...
Joel ja Laura Remmel
Kaks suve tagasi laulatatud Laura ja Joel Rasmus Remmel lahutavad oma abielu ning Kroonikale antud üliavameelses intervjuus paljastab Laura, et kõik pole kunagi nii nagu paistab ja tegelikkuses olid tema ja Joeli perekondade taustad justkui pluss ja miinus — tema pärit edumeelesest uuseesti perest ja Joel põlisest pastorite sugupuust. Lahutuspaberitele lauljatar veel alla kirjutanud pole, küll aga on ametlikult tagasi võtnud oma isanime Põldvere.

Fotokollaaž
Aprilli keskel lahvatas avalikkuses uudis, et Eesti rikkaim abielupaar Oleg Ossinovski ja Irina Osinovskaja lahutavad oma 30 aastat kestnud abielu. Irina Osinovskaja sõnul pole mõtet jätkata nägude tegemist ja perekonna mängimist, kui üks pool on reetnud kogu tiimi.

Anu Saagim, Ristomatti Ratia
Anu Saagim ja Ristomatti Ratia lahutavad oma enam kui 20 aastat kestnud abielu.
Loe edasi ...
Foto: Delfi
Juba pikemat aega on spekuleeritud, et Ieva suhe
sai alguse mitte möödunud suvel, vaid tunduvalt varem ning salajas hoitud Ieva tütar Isabella Kupce kuulub hoopis Toomasele. Õli valab tulle ka presidendi endine nõunik
, kes vihjab sotsiaalmeedia vahendusel, et presidendi ja Ieva suhe sai alguse aastaid tagasi.

Eesti Kontserdi ja Hennessy uusaastakontsert
Üürikeseks jäi abielu Gustav Adolfi Gümnaasiumi direktori Hendrik Aguri (50) ja dirigent Anu Tali (44) vahel — paar on nimelt lahku läinud ja Õllesummeril jäi Agur Kroonika fotograafi kaamera ette juba uue blondi naise embuses.
Loe edasi ...
Neljapäevane "Kolmeraudne" tõotas juba eetri eel tulist lahingut, sest vastamisi pandi istuma
ja Vabariigi Presidendi Kantselei endine juht
. Teemaks muidugi viimastel nädalatel kirgi kütnud "ärmatamine" ehk tants ja trall Ärma talu ja Toomas Hendrik Ilvese ümber.

Teleseriaalist "Ment" ja "Anna otsib meest" tuntuks saanud särtsakas slaavitar
, kelle lopsakad kehavormid on läbi aastate olnud otsekui tema visiitkaardiks, on asunud otsustavale teekonnale tervislikuma väljanägemise suunas. Ja mis seal salata, naisel on õnnestunud juba tublisti kilosid kaotada!

52-aastane akrobaat ning kuulsa Vaherite tsirkusepere isa Vello Vaher võttis ette teekonna USA suurima talendisaate "America's Got Talent" katsetele ning pani oma toredalt puise eesti aktsendiga kohtunikud esmalt naeru lõkerdama ning hiljem oma erakordse etteastega õhku ahmima.
Loe edasi ...

Kuuldused olümpiasangar
ning tema 16-aastase raseda ning äsja abiellunud tütre Sirli pulmade ümber on viimastel nädalatel olnud ajakirjanduses kuum teema. Kuna Salumäe ei osalenud tütre pulmas, siis on kostnud kõlakaid, et perekondade omavaheline läbisaamine pole just kiita. Äsja Salumäe tütre ämma Facebooki ilmunud postitus näib viitavat, et juttudel oli tõepõhi all – naine jätab oma minia emaga avalikult hüvasti.

Luisa Värk
Maikuus vihjati, et peaminstri elukaaslane, lauljanna
ootab oma teist last. Toona keerutas peaminister
Publiku esitatud küsimuse peale, et kuna raseduskuulujutte liigub palju, peaks tal olema lapsi rohkem kui minister Hansol. Täna väisasid Luisa ja Taavi koos tütar Miina Rihannaga võidupüha paraadi ning seal tehtud fotod ei jäta kahtlustele kuigi palju ruumi.

Fotod: Hendrik Osula
Iga naise õudusunenäoks on ilmuda tähtsale sündmusele ja avastada, et teisel naisterahval on seljas samasugune kleit! Tänavusel presidendiballil juhtus selline lugu just Teabeameti uue juhi Mikk Marrani ja kaitseplaneerimise kantsler Jonatan Vseviovi kaasadega, kes midagi aimamatult fotostendi ees rõõmsameelselt ühesugustes kleitides poseerisid. Peab tõdema, et naiste kleidivalik on tõeliselt kaunis ja on ime, et samas kleidis lausa kolm naisterahvast peole ei ilmunud!

Sel nädalal koos president Toomas Hendrik Ilvesega Ida-Virumaad väisanud esileedi on jutuveskid käima pannud! Alati hapra figuuriga silma paistnud
paistab värsketel piltidel varasemast kogukam, mille tõttu mõlgub nii mõnelgi mõttes küsimus — kas Ilveste klann saab lisa? Vabariigi Presidendi Kantselei vastus Publiku küsimusele ei kinnitanud ega lükanud kuulujutte ümber.

Ettevõtlusminister Liisa Oviir ja arhitekt Veronika Valk
Esileedi
säras täna oma presidendist värske abikaasa kõrval kui tõeliselt šikk daam, seljas 30ndate mõjutustega helehõbedane kleit. Pilte vaadates jäi aga silma üks pisike defekt: igal pildil paistis presidendiproua laitmatult sileda kleidi seelikuosas miski viltu olevat. On see korts või on kleit kuskile takerdunud, tõmmates niidi välja. Kas keegi juhtus sõrmusega kleiti kriipima? Paha lugu igatahes, kuigi Ieva imelist üldmuljet see õnneks ei rikkunud.

Howard Frier esimest hooaega vastuturikkas peatreeneri ametis
on Eestis elanud 2004. aastast alates ning ka keel on tal üsna hästi suus. Oma
lehel kirjeldab ta juhtumit, mil parkis oma auto ühe vene rahvusest noormehe masina kõrvale, mispeale viimane närviliselt sõnelema asus.

Foto: Instagram
Marilyn Kerro on pärast stressirohket "Selgeltnägijate tuleproovi" otsustanud minna palmisaarele enda akusid laadima. Punapäine iludus peesitab nüüd mõnusalt rannaliival, naudib ookeani helesinist võlu ning jagab kadestamisväärseid kaadreid ka oma fännidega. Vaata kuumi bikiinipilte!
Loe edasi ...
Jüri Pootsmann laval
Kas Jüri Pootsmann on tegelikult ajarändur või oli tal kunagi üks väga ehe teisik? Twitteris on hakanud levima müstiline kaader 1957. aasta Eurovisionist, millel figureerib meie eurolaulikuga hämmastavalt sarnane noormees.

Esitlusel osalenud ajakirjanikud ja Saku Õlletehase meeskond kuulavad Jaan Pehki etteastet (paremal ees turundusdirektor Kadri Ärm, tema kõrval (paremal) juhatuse esimees Margus Kastein ja kommunikatsioonijuht Kristiina Tamberg)
Saku õlletehase kauaaegse juhi Margus Kasteini ootamatu ametist lahkumise taga oli alluvaga tekkinud armusuhtest põhjustatud konflikt, vahendasid eelmisel nädalal mitu meediaväljaannet. Delfile teadaolevalt oli kõnealuse konflikti ja armusuhte teiseks pooleks nüüd juba endine ettevõtte turundusdirektor Kadri Ärm, kes ise juhtunut kommenteerida ei soovi.

 Victoria Tauts (Vicky Korju)
Pühapäeva, 20. novembri õhtupoolikul Keilas toimunud liiklusõnnetuse põhjustanud 47-aastaseks joobes naisjuhiks osutus mõne aasta eest kaks hooaega TV3s jooksunud jahi- ja kokandussaate "
püssi ja panniga" saatejuht ning eksmiss
(Korju) kaksikõde Vicky Korju, kes saate tegemise ajal kandis nime Victoria Tauts.

Lauri Linnamäe, Kersti Kaljulaid, Taavi Linnmäe
Lauri ja
on vennad, kes loonud meediaagentuuri Cloud Media. Ettevõte andis meedianõu ka valituks osutunud Kersti Kaljulaidile. Lauri Linnamäe jäi aga silma naisõiguslastele kommentaariga Oudekki Loone seelikupikkuse pihta.

HEATEGEVUSKONTSERT TELETORNI ÕUEALAL
Täna möödub aasta Eesti Vabariigi esilahutusest, mil president
ja tema pikaajaline abikaasa Evelin otsustasid oma eluteid eraldi edasi käia. Kuivõrd president liikus avalikult oma eluga õite kiiresti edasi ja vähem kui aasta jooksul toimus kuramaaž, kihlus ja pulm Ievaga, otsustas Publik kokku koguda Evelin Ilvese vallalise aasta parimad hetked.

Täna, 20.aprillil, tähistab oma 48.sünnipäeva endine esileedi
, kes vaatamata keerulisele viimasele aastale on edukalt taas jalgele tõusnud ning särab sama kirkalt kui varem. Publik saadab sünnipäevalapsele palavaid õnnesoove ning teeb ühtlasi väikese tagasivaate Evelini fantastilisele tranformatsioonile, millega ta siiani paljude Eesti naiste eeskujuks on. Vaata hiiglaslikku ja põnevat galeriid!

Fotokollaaž: Delfi
Reede õhtul tähistas TV3 oma 20. sünnipäeva suure juubelipeoga, ent paraku ei möödunud see just iga külalise jaoks meeldivalt. Nimelt kostitas tuntud filmimees Urmas Eero Liiv "Eesti otsib superstaari" viienda hooaja võitja Rasmus Rändvee tüdruksõpra soovimatu tähelepanuga.

Marilyn Kerro ja Aleksander Šeps
Venemaa
"Selgletnägijate tuleproovis", mis igal laupäeva õhtul kuni jõuludeni välja TNT kanalil jookseb ning kus eestlannast nõid Mariyn Kerro juba kolmandat korda osaleb, uudishimutseti eilses osas sensitiivide eraelu kallal. Televaatajate enim nõutud küsimuse põhjal tuli Kerrol aru anda oma suhete kohta meediumist (eks?)kallima Aleksander Šepsi kohta, kellega nõid koos Moskvas koos elas.

Hilton Tallinn Park & Olympic Park Casino avapidu
Eile õhtul rulliti lahti punane vaip ning pokaalid valati täis kihisevat, et suurejooneliselt sisse õnnistada Baltikumi esimene Hiltoni hotell. Nagu ikka, ei puudunud nii glamuurselt peolt ei kohalik koorekiht ega säravad väliskülalised — kohal oli meie presidendipaar, Oleg Ossinovski oma uue lätlannast pruudiga, Keskerakonna esimees Edgar Savisaar, Indrek ja Kadi Tarand, ärimees Jaan Toots, muusikud Laura Põldvere, Ines ja Uku Suviste, Kersti Toots, moelooja Arne Niit ning paljud teised.

Vaata Publiku hiigelgaleriid, et näha, kes täpsemalt pidu väisasid ja mis täpsemalt aset leidis!
Loe edasi ...

Ülle Ulla, Maire Aunaste
Poliitk ja endine telesaatejuht
kirjutas oma emotsionaalses järelhüüdes Ülle Ullale, kuidas naine elas pärast
lahkuminekut vaesuses.

Andres ja Helle Sõber saates "Hommik Anuga"
Tänases "Hommik Anuga" saates külaliseks olnud endine korvpallur ning Rakvere Tarvase peatreener
koos abikaasa Hellega rääkisid jutusaates välja nii mõnedki intiimsed detailid, mida keegi poleks osanud oodata.

Endine Playboy kaanetüdruk ja reformierakondlane, suure summa raha omastamises süüdi mõistetud ning vangimajaski istunud skandaalne Anna-Maria Galojan tundub astuvat kriminaalset rada ka oma uues pelgupaigas Londonis.
Loe edasi ...
Eesti Meelelahutusauhinnad 2016
Neljapäeval Vene Kultuurikeskuses toimunud Vana-Kreeka teemaline Kroonika pidu meelitas kohale Eesti säravaimad meelelahutusstaarid ning otseloomulikult peeti vajalikuks üksteist kostüümidega üle trumbaga. Lihtsuses peitub aga võlu ja nii oligi silmipimestavaim kaunitar hoopis minimalistlikku, ent oi-oi-oi kui sügava dekolteega varustatud kleiti riietunud 17-aastane modell
, kes saabus punasele vaibale isa käevangus.

Erika ja Sirli Salumäe
Mitmekordse olümpiavõitja
tütar
(16), kes hiljuti kihlus tulevase abikaasa Gowri Grandiga, saab uue aasta alguses emaks, kirjutab ajakiri
+ Naised.

Koit Toome
oli möödunud aasta detsembris kahepoolne kopsupõletik, kirjutab värske
.

Marilyn Kerro ja Aleksander Šeps

Nõianeiu Marilyn Kerro, kes juba kaks korda Venemaa "Selgeltnägijate tuleproovis" teiseks on tulnud, rääkis eelmisel nädalal TNT eetris olnud erisaates televaatajateni jõudnud ning nüüd sotsiaalmeedias levivas intervjuulõigus, et kaotas süütuse meediumist ja selgeltnägijasaate võitjast elukaaslasele Aleksander Šepsile.
Loe edasi ...

“Nukitsamees” (1981) - Otsi lolli, kes ei kardaks kolli (Egert Soll). Igihaljas metsamuinasjutt üle ajapiiride ulatuvate lauludega.
"Hommik Anuga" saates käisid täna hommikul külas Eesti armastatuima lastefilmi "Nukitsamees" režissöör Helle Karis ja Kusti osatäitja Ülari Kirsipuu. Muu jutu seas paljastasid nad ühe vahva filmiapsaka, mis kõik need aastad meie silme ees olid, ent seni polnud silma torganud.

Urmas Eero Liiv ja Sandra Jõgeva
avaldab avalikult pahameelt kunstnik
blogipostituse suunal, mille tulemusena lekkis avalikkuse ette info 8. septembril esmakordselt eetrisse jõudva Evelin Ilvese jutusaate "Evelin" sisu ja külaliste kohta.

EESTIMAA UHKUS 2014
Endise modelli
ja ettevõtja
seitse aastat kestnud suhe võib olla kriisis, vähemalt Kroonikani jõudnud kuulduste kohaselt. Kui paar alles leidis üksteist, oli kolmanda osapoolena pildis Rahumaa esimese lapse ema, modell Terje Mander. Nüüd on väidetava suhtekriisi põhjustanud endise modelli Heti Tulve parim sõbranna
.

Meie väikeses Eestis on olnud palju põnevaid paare. Publik avaldab TOP 6 uulsust, kes on kunagi olnud lähedastes suhetes, kuid tänaseks mäletavad neid kuumi liite vähesed. Sellest pole lugu — me värskendame teie mälu!
Loe edasi ...
Sellekuise elustiiliajakirja Tervis Pluss kaanepersoon on
, kes oma tervislike eluviiside propageerimisega tuntust kogunud. Kaanefoto järgi võiks arvata, et kas Evelin on tänu sportimisele ja orgaanilisele toidule üleöö aastakümneid noorenenud või on tegu ääretult jõleda fototöötlusega.

Ülle Lichtfeldt ja Indrek Saar
Kui Ülle Lichtfeldt suvel oma pikad brünetid kiharad maha laskis lõigata ja pea maasikablondiks värvis, hakati soengumuutust seostama tema 45. eluaasta saabumisega.

Liina ja Vahur Kersna
Legendaarne teleajakirjanik
ja tema abikaasa
paljastavad selle nädala Kroonika veergudel, et viimasel ajal on nende elus sõpru oluliselt vähemaks jäänud ning seda lisaks Vahuri haigusele ka ühel üsnagi üllataval põhjusel!

Ivi Eenmaa
Eesti poliitik, alati särav ja kauneid kostüüme kandev
räägib
, kuidas tal õnnestus rohkem kui sajakilosest kaalunumbrist lahti saada ning jõuda 67kg kehakaaluni.

Marilyn Kerro
Eile Venemaa telekanali TNT eetris olnud "
" uue hooaja teine saade tõi endaga kaasa ootamatu üllatuse: 12 eelvoorudest edasi pääsenud saateosalistega liitus teletegijate tungival nõudmisel saates kahel korral teiseks tulnud Eesti nõid
, kes tegi saate viimastel minutel avalikuks ka põrutava isikliku uudise.

"Ettevaatust, kilpkonn!" hüüatab läinud aasta novembris oma kurikuulsa Lõustmobiili rusudeks sõitnud räppar Beebilõust naerusegaselt täna öösel tema Instagrami tekkinud videotes, milles maanteel autoga rekkadest mööda kimab. Fännide lõbustamiseks filmitud klippides on kord näha maantee ning siis jälle spidomeeter, mis näitab enam kui 200-kilomeetrist tunnikiirust.
Loe edasi ...

Riigikogu väsimusevärelustes peetud ööistungite ajal toimub alati nii mõndagi põnevat ning varahommikuni "tiksumised" kujunevad sageli omaette meediasündmuseks. Tänasesse tööpäeva välja veninud öine istung tõi enesega kaasa koguni ühe põhimõttelise küsimuse: kas rahvasaadikuil kõlbab ööistungil alkoholi tarvitada või mitte? Nimelt viitas TV3 ajakirjaniku
pärastlõunane Twitteri-säuts, justkui oleks üks riigikogulane end öösel purju joonud. "Kas purjus rahvasaadikut tohib vägivaldselt saalist ära viia? Juhtunu peategelane ise ütleb, et konjak tööl on täitsa normaalne," seisis postituses. Kõnealuseks isikuks osutus reformierakondlane
.

Lembitu Kuuse
Legendaarne spordikommentaator
loobus viimasel hetkel sõidust
ja kommenteerib reedel algavaid olümpiamänge Tallinnast.

Pilt on illustreeriv
uudistele antud advendieelses teleintervjuus tunnistas
, et leidnud uue armastuse. See tekitas loomulikult palju ärevust ja uudishimu ning nüüd on lõpuks Kati oma uue suhte otsustanud avalikkuse ette tuua. Nimelt teatab
, et Buduaar Meedia reklaamijuhina töötavale Katile tõi aastalõpp sõrme särava kihlasõrmuse!

Karli Lambot / Evelin Ilves
juhitud jutusaade “Evelin” jõuab 8. septembril TV3 vahendusel teleekraanidele. Esimese saate salvestus on tehtud ning saate publiku hulgas viibinud kunstnik ja kuraator
jagas oma blogipostituses muljeid endise presidendiproua saatejuhidebüüdist. Ilvese esimese saate salvestusel oli põnevaimaks saatekülaliseks naise eksabikaasa
.

Annely Peebo LP
Viinis resideeriv tuntud eesti ooperilaulja Annely Peebo sai kolm aastat tagasi kõne Austria maksuametnikult, kes teatas, et tema vastu on algatatud maksu-uurimine, mis hõlmab seitsme aasta jooksul väljastatud arveid, sõlmitud lepinguid ja kõiki rahalisi tehinguid. „Uurimine vältas ühtekokku kolmveerand aastat,” ohkab Annely.

"Ürgmees"
Eile katkestas politsei Jan Uuspõllu "Ürgmehe" etenduse, et kutsuda saalist välja isik, kelle auto võis olla süttimisohus. Saalis olnud inimeste sõnul helistas häiritud Uuspõld selle peale lavalt häirekeskusesse, pani kõne valjuhääldisse, ropendas ja sõimas politseinikke.

Kõigi nende muusikasõprade jaoks, kes on siiani elanud kindlas veendumuses, et nende lemmikautorid teevad oma muusika algusest lõpuni ise, võib järgnev tähelepanek šokeerivalt mõjuda — Publiku melomaanideni on jõudnud põnev info, mille kohaselt põhineb Koit Toome ja Vahur Valgmaa uusim suvehitt “Paradiisiliival” hoopis netiavarustest ostetud sämplil.
Loe edasi ...

Rummu Rock 2016
Möödunud reedel Võru ööklubis Club Capital toimunud Terminaatori kontsert sai ootamatu lõpu, kui üks kontserdikülaliste seast otsustas oma emotsioone välja elada, lennutades 90ndate rokkbändi suunas lavale tulemasina ehk välgumihkli.

Rahva poolt armastatud välisminister
tõestas koos presidendi delegatsiooniga Horvaatiat külastades, et tal on kallis maitse. Tähelepanelikele vaatlejatele jäi silma Marina Kaljuranna käekott, mis on kõigi eelduste kohaselt
looming. Tegemist on käekotiga, mis kannab nime Lady Dior ja maksab ilusa summa.

Liis Lass
Endine seltskonnastaar, nüüd Aasias pereelu elav
nörritas Helsingi Vantaa lennujaamas kaasmaalasi, kui trimpas baaris liigselt kesvamärjukest ning lõpuks niigi hilinenud lendu veelgi enam enda bravuuritsemise tõttu edasi lükata lasi.

Katariina rahumägi
Suurärimehe
ja tema ettevõtjast abikaasa Mari Rahumägi 16-aastane tütar Katariina, kes äsja lõpetas Rocca al Mare põhikooli, teenib kopsakat taskuraha oma YouTube'i kanaliga Katariina19991. Tema klipid on kogunud üle 20 miljoni vaatamise, kirjutab värske Kroonika.

Ameerika huumorileht Cracked reastas 7 maailma kõige jubedamat lastesaadet ning edetabeli uhkele 6. kohale platseerus meil põlvkondi üles kasvatanud "Mõmmi ja aabits".
Loe edasi ...

Anne Veski kontsert Kuressaares
Laupäeva õhtul Peipsi Romantika teise päeva peaartistina üles astuma pidanud
kontsert tühistati rahva pettumuseks 15 minutit enne artisti lavaleminekuaega, sest ühel õhtul kahte kohta broneeritud laulja ei pääsenud samal ajal
toimunud
juubelikontserdilt minema. Pettunud rahvas süüdistab kontserdikorraldajat ja nõuab raha tagasi. Kontserdikorraldaja aga Pootsmanni mänedžmenti, kes omakorda ilmastikuolusid, mis takistasid helikopterilendu.

Pühapäeva õhtul postitas tähelepanelik tartlane populaarse Facebooki kommuuni "Märgatud Tartus" lehele pildi musta värvi Alfa Romeost, mis oli Tartu ühe kaubanduskeskuse kõrval väidetavalt invaliidi kohale pargitud.

Geiklubi PATT avapidu
Laupäeval, 9. detsembril avati uus vabameelsete inimeste klubi
. Pidu võttis üles väga kelmikad tuurid ning seda tõestab ka Publiku pildimaterjal. Kodumaist geiklubi igatseti juba ammu, on ju viimasest vabameelsete lounge'i
sulgemisest möödas mitu head aastat.

Natalia ja Ott Kiivikas
Kulturist Ott Kiivikas on 38-aastasena esimest korda olukorras, kus elab üksi — mees tunnistab värskes ajakirjas Naisteleht + Naised, et ei tea siiani, mis juhtus, et abielu Ukraina fitnesseksperdi Nataliaga lahutuseni jõudis.

Haddaway Võsu Rannafestivalil 2015
Laupäeva õhtul Hauka Laada raames
Spordistaadionil üles astuma pidanud 90ndate staar
jättis rahva ja kontserdikorraldajad pika ninaga ega saabunudki esinema.

Andrus Eelmäe
Teleseriaaliga "Naabriplika" tee eestlaste südamesse leidnud Andrus Eelmäe rääkis värske Naistelehe külgedel esmakordselt kolmest lapsest, kellest avalikkus seni veel kuulnud pole.
Loe edasi ...

Perekond Levandite majapidamises süttisid kolmapäeva õhtul kell 8 seniteadmata põhjustel kaks autot. Tuli hävitas ka garaaži ning päev hiljem "Ringvaates" reporter Hannes Hermakülale antud intervjuus tänas Allar Levandi õnne, et tuli ei levinud puudesse ja sealt edasi elumajja.
Loe edasi ...

Gerli Rosenfeld
Näitlejanna ja seltskonnadaam
tegutseb uuel alal. Nimelt on noor naisterahvas võtnud enda kanda jalgpalliklubi
turundusplaanide elluviimise.

Presidendi pulm
Tundub, et meie värske presidendiproua
e armastus slaavipäraste läikivate tepitud jopede vastu on tõmmanud ka piiritaguste moeekspertide tähelepanu. Väärikas moeväljanne
seab kahtluse alla Ieva rõivavaliku ja nendib, et see on esileedile sobiva üleriide asemel pigem midagi sellist, mida Sina, kallis lugeja, hommikul kontorisse või kodupoodi tõtates selga tõmbad.


Taavi Rõivas

Peaminister Taavi Rõivas on alati silma paistnud oma julgete stiilikatsetustega, kuid viimasel ajal on ta kandnud talvemantlit, mis oma naiseliku lõike ja suure karusnahkse kraega tekitab paljudes hämmingut. Kas tegemist on uue trendiga või maitsevääratusega? Vaata, kuidas kommenteerib peaministri stiilitaju moelooja Ülle Suurhans-Pohjanheimo!

Alo Mattiisen saanuks tänavu 55-aastaseks. Mees, kes kirjutas laulva revolutsiooni suurteosed, jättis endast maha suure jälje ning tema mälestamiseks pani Vahur Kersna kokku kahetunnise saate, milles meenutavad suurkuju tema pikaaegsed sõbrad, kolleegid ja lähedased. Mattiiseni esimene pruut, abikaasa ja tütre ema Rita Rätsepp meenutab, millist rasket kuulsuse taaka Alo endaga kandis ja kuidas nägi välja nende armumise lugu. Vaada videost!
Loe edasi ...

Ita Ever ja Roman Baskin
Läinud aastal tõid Draamateatrile suurimat piletitulu väljamüüdud teatritükid „Tuhk ja akvaviit” (162 002 eurot) ning „Teed juuakse kell viis” (135 634 eurot) mille mõlemat peaosa täitis Ita Ever. Kummalisel kombel pole aga 63 aastat oma elust sellele teatrile pühendanud grand old lady nende seinte vahel sugugi kõige kõrgemalt tasustatud näitleja. Veelgi enam — poeg Roman Baskin kinnitab, et ta emale makstakse naeruväärselt väikest palka, vähem kui klienditeenindajale pangas, kirjutab Eesti Päevalehe laupäevaleht LP.
Loe edasi ...