Olevile saigi saatuslikuks see, et kohtunike arvates jäi tema tantsus puudu vau-efekt. Tantsiti Greasi filmimuusika järgi ning kaalukaotusest hoolimata ei olnud Olevi sammu kergust. Hoolimata välja langemisest lubas Olev endiselt trennis ja publiku hulgas käia ning tantsimist jätkata! Ühtekokku võttis Olev alla 15 kilo. 

Ingmar ja Anneli tantsisid vahvalt, kuid Annelile heideti ette liigset abivahenditele toetumist. Tantsiti muusika järgi filmist "Nunnad hoos", mida vürtsitasid loomulikult temaatilised nunnakostüümid. Herkki ja Regina filmimuusika valik vaimustas žüriid ning Anu uuris, kust muusika pärit on. 

Anna tantsis üksinda ja on silmnähtavalt kõhnemaks jäänud. Kohtunikud olid emotsionaalselt täielikult võidetud, nimetasid teda väga ilusaks ja kiitsid tema sügavust, tõsidust ja graatsilisust. Alla võttis Anna 2,1 kilo ning kokku kaotas ta 12,7 kilo.

Kaupo kehastus poksikuningaks ning asus läbi huumoriprisma Monika Tuviga võitlusse. Kohtunikud tõid välja selle, et taaskord oli kostüümide peale palju energiat kulutatud ja tants tagaplaanile jäetud. Laideti seda, et Kaupo ramm sai otsa ja et samm läks sassi. Alla võttis Kaupo 2 kilo ning kokku on ta kaotanud 11,9 kilo.

Kristi ületas täna ennast ja oma treenerit ja tegi kukerpalle ning nägi oma vahukostüümis suurepärane välja. Kohtunikele avaldas muljet just ülepeakaela tõste ning kerge hoogne tantsusamm ja läbimõeldus ning emotsioon. Kristi ei võtnud kahjuks eriti alla, kõigest 0,1 kilogrammi, kuid kokku on kaotanud 9 kilo

Kallis Publiku lugeja, kas oled tänase saate väljalangejaga rahul?