1. Maailma tippartistide "meka"

Weekend muusikafestivalil esinevad alati oma ala tipud, kellel on sadu miljoneid fänne üle terve maailma. Sellel aastal rõõmustab publikut eriti värvikas nimekiri räppareid ja elektroonilise tantsumuusika "jumalaid", kust ei saagi kedagi eraldi välja tuua, sest absoluutselt kõik on väga andekad.

2. Unustamatu atmosfäär

Weekendil on eriline atmosfäär, mis nakkab absoluutselt kõiki, kes sinna kohale tulevad. Kui alguses võib tunduda, et kuidas ma kella 15st varahommikuni välja vastu pean, siis kell 4 avastad, et sa ei taha, et see öö ära lõppeks!

3. Mitmekultuuriline ühiskond

Seda festivali külastavad mitte ainult eestlased, vaid ka inimesed üle terve maailma. Mitmekultuurilisus ja teiste rahvustega muusika nautimine on omamoodi kogemus ja kindlasti muudab ürituse veelgi erilisemaks!

4. Suurepärane puhkus

Rand, päike ja sõbrad on kindlasti see, mida paljud inimesed vajavad suve jooksul. Oma töökohustuste kõrvalt on Weekendi muusikafestival suurepärane koht, kus auru välja lasta.

5. Uute lemmikute avastamine

Lisaks oma lemmikute nägemisele on festivalil unikaalne võimalus avastada enda jaoks ka uusi. Kui päevas esineb ligi 30 erinevat artisti, siis mõni neist hakkab kindlasti meeldima.

6. Mugavus

Pärnu on perfektne linn, kus niisuguse mastaabiga festivali pidada. Linn on parajalt suur, et mahutada ära kümneid tuhandeid inimesi ja parajalt väike, et saaks mugavalt liigelda teise linnaotsa kui vaja.