Ka väike mees Nepaalist lubab kohale jõuda: 

On ka neid, kes ei tule:

Esinejatest lähemalt:

Peaesineja Antarctica tuleb Austraaliast oma esimese Euroopa-turnee raames. Antarctica on värske Melbourne'i bänd, mis segab analooghelidega süntesaatori-rocki ja kitarrivaba poppi. Grupi esikplaat ilmub 2010. aasta augustis ja selle produtsendiks on Finn Keane, kes on varem tuntust kogunud Wilco, Franz Ferdinandi ja Oasise plaatide miksimisega.

Eesti esinejatest on laiemalt tuntud Malcolm Lincoln, kes on ilmselt sellel aastal kõige rohkem kõneainet pakkunud uus Eesti artist. Solist Robin Juhkentali ja bassimees Madis Kubu panid bändi kokku 2009. aasta oktoobris. Endalegi ootamatult sattusid noormehed pärast konkursi “Eesti Laul” võitu eurokarussellile, kui see ei ole neil seganud jätkuvalt head muusikat tegemast.

Kümne ansambli hulgas on veel hüpnootiline ja kaunis indieviisik Je Suis Animal Norrast, Soome folkartist Joose Keskitalo ja Kolmas Maailmanpalo, ja Austraalia elektoonilise shoegaze'i grupp The Queen’s Head. Eestit esindavad veel 3 Pead, Opium Flirt ning Bad Apples.

Hilisõhtusel klubiüritusel astub lavale sobiva nimega Yön Syke (eesti keeles "öö pulss") Soomest ning Tallinna klubide uus leebe tantsumasin Antonina.