Laulusaadet ja enda osalemist selles meenutab Valdo vaid hea sõnaga. "Ma olen väga rahul, et käisin - see oli üks läbinisti positiivne ettevõtmine. Mulle meeldib väga ka "Eesti otsib superstaari" ja mitmed teised saated, mida TV3 näitab. Need pole sellised surivoodil pattude väljapressimise moodi show'd."

Randpere meelest ei erine tänavuaastane "Laulud tähtedega" koosseis eelmises saates osalenutega võrreldes kuigi palju. "On neid, kes ei oska üldse laulda ja neid, kes on väga head."
Ta ütleb, et ei tasuks siiski unustada -  tegu on meelelahutusliku ettevõtmisega ja suurt kunsti sealt oodata ei tasuks. "Võin öelda, et siiani on selles saates olnud vaid üks laul, mis läks pisut kunstiliseks kätte - see on "Eesti muld ja Eesti süda." Usun, et see, mida Inesega tegime, oli ehk muusikaline saavutus."

Lisaks toredale kogemusele sai Valdo laulusaatest ka portsu häid sõpru ja tuttavaid. "Tänu  osalemisele tunnen nüüd Inest ja Maikenit, Margus Tsahknat ja Birgit Õigemeelt - nad on fantastilised inimesed! Võin oletada, et ilma selle saateta poleks ma nendega ehk kunagi kohtunudki."

"Laulud tähtedega" teise hooaja laulupaare Randpere arvustama ei kipu. "Eetrisse on jõudnud vaid kaks saadet ja mingit arvamust avaldada on veel pisut vara," põhjendab ta.
Valdo teab, et sama palju, kui on oluline lauluoskus, on tähtis ka see, kes on laulupartneriks. "Profitugevusest sõltub väga palju. Näiteks Artur Talvik ja Lenna Kuurmaa on väga tugev tandem. Hästi on esinenud ka Tauri Tallermaa ja Kersti Toots, kuid tahaksin neid kõiki näha ja kuulda esitamas ka teistsuguseid laule."