Valgevene esindaja Anželika oli Miss Belarus 1988, Nõukogude Liidu Miss Foto 1991 ning lisaks veel Missis Venemaa tiitlite omanik. Teda on valitud ka Venemaa ilusaimaks emaks, kirjutab SL Õhtuleht.

Kolme lapse ema Anželika abikaasa Nikolai on Kreeka juurtega ja laia haardega ärimees. Seega polnud heliloojate leidmisega raskusi. „Love Me Tonight” autorid kreeklased Nikos Terzis ja Nektarios Tyrakis. Nende meeste laulud tõstsid Kreeka 2001. ja 2004. aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel esimese kolme hulka.

Anželika mänedžeerimise on enda hooleks võtnud Vene estraaditäht Filipp Kirkorov.

Promoks on kütkestava naeratusega daami pildiga märgid, kalendrid, postkaardid, T-särgid, nokkmütsid, erinevad plaadid jne. Jagatakse ka ajakirjade Minsk Times ja Kultura numbreid, mis täielikult pühendatud eksmiss Agurbašile. Enne Eurovisioonile sõitmist külastas diiva 26 riiki, et võistluslaulu tutvustada.

Kostüümid on loonud Valentin Judaškin, imago kujundanud juuksur ja stilist Sergei Zverev. Naise ümber löövad meeletut tantsu kuulsa Recital Balleti artistid. Teda on õpetanud inglise keeles laulma õpetaja, kes on töötanud Mark Morrisoni, Terry Walkeri, Jamelia ja Anastasja Stotskajaga.

Naist ümbritseb tuhkatriinulegend, mille kohaselt vaesest töölisperest pärit Anjakesele õmbles Miss Belarusil osalemiseks bikiinid tema lihane ema kahest vanast käterätikust, kokteilikleidi aga kahest jaapani päritolu sallist.