"Elasin küll laulu sisse ja tunne oli olemas," ütles ta lakooniliselt. "Ma olin kurb ja ma lisasin sellele loole lõpuks need pisarad, ma kasutasin seda kurbust, see on just selline lugu," tunnistas ta lisaks.

Katrin kinnitas Publikule, et päris kindlasti ei tule ta järgmisel aastal tagasi ja üritab omal käel muusikukarjääri arendada. Hetkel kuulub tema plaanidesse kooli tagasi minna.

"Kool on tore!" leiab ta. "Minu jaoks oli senine kogemus kui vaheaaeg, ma pole veel ühtegi päeva koolist puudunud," muigab ta läbi pisarate.

Vaata videost, mida Katrin arvab enda väljalangemise põhjuseks olevat (lisaks pealkirjas mainitule):

Kohtunike eilsed kommentaarid: "Noh, Katrin, mulle meeldib see, et sa oled isiksus. Seda tahavadki televaatajad näha," kiitis Mihkel. "Väga stiilne avalöök," leidis Maarja. "Mulle meeldis su rütmilisus ja see, et sa olid laisk, aga samas täpne. Kui tahta norida, olid viimased noodid veidi liiga kõrged, aga sa jätad rahvusvahelise mulje ja mulle meeldis," lisas ta juurde. "Ma olin lummatud sellest, et olime seoses ansambliga jõudnud järgmisele tasemele," kiitis Mart ka stuudiobändi, kes Katrini marylinmansonlikule esitusele tausta mängisid.