1. Vilja Savisaar-Toomast 
Litterkangast kleit, juurde lisatud lihtsad ehted. Kogu tervik oli täiuslik ning galantne. Kleidivalik oli ka väga praktiline, sest hiljem saab seda kanda kasvõi näiteks aastavahetusel või siis see hoopis lühemaks teha ning kanda kokteilikleidina.

2. Iiris Vesik
Pulbitsevalt nukulik tulipunane tüllkleit, hiiglasliku lipsuga seljal, oli ühtaegu nii mänglev kui ka isikupärane. Kleit sobis ideaalselt noore lauljatari natuuriga, kes südames kindlasti kombineeriks antud kleidi juurde veel tanksaapad. Kleidi disainis Aldo Järvsoo (Moesaatkond), ehted Tanel Veenrelt.

3. Urve Palo
Äsja lapse sünnitanud poliitik näitas hõrku glamuuri, kus tervik oli kenasti läbi mõeldud. Plusspunktid ka juuksurile soengu eest. Kleidi autor on Kristina Viirpalu.

4. Kairi Sester
Liugles vaibale hetke nõutuimas värvis ehk heleda koralli värvi šifoonkleidis, mis andis talle juurde ebamaisust ning hõrku kergust. Hea värvi- ja lõikevalik heleda peaga naisterahvale. Kleidi autor on Aldo Järvsoo. Ent siiski-siiski - lokid mõjuvad nagu üheksanda klassi lõpetaja soeng. Palun vahetada juuksurit!

5. Daisy Tauk
Daisy säras punases kleidis, mis oli keerulise tehnilise konstruktsiooniga, eheteks juurde valitud klassikalised pärlid ning punane huul. Lühike blond soeng ning kulmujoon tegid vandeadvokaadist vaat et popstaar Madonna kaksikõe!