Jennifer valis teema, mis puudutas reisimist ja rändamist. Täpsemalt seda, miks inimesed tahavad reisida ja rännata ning kodu rajada kusagile mujale. "Ma olin selle teemaga väga rahul," sõnas ta.

Oma kirjandis kirjeldas Jennifer ühte veidrat seika sellest, kuidas inimesed tihti ei oska hetke nautida ja rikuvad kauni reisikogemuse nutiseadmetega ära.

"Ma olin laeva peal Kreekas koos perega turismireisiv. Jõudsime kauni kaljudega saare juurde, kõik oli ülimalt ilus. Mingil hetkel tulid aga kõik asiaadid seal laevas oma kaameratega ja nutisedametega välja ja lihtsalt blokeerisid kogu vaate ära. Mitte kordagi nad ise ei nautinud seda hetke, kuidagi hästi palju on seda "võltsi" reisimise juures," kirjeldas Jennifer kentsakat seika.

Eile seisis Jennifer superstaarisaates viimase kolme hulgas, mõtted eilsest saatest kummitasid teda ka tänasel eksamil. "Ei ole mõnus seista seal kolme viimase hulgas ja mõelda, et mis nüüd saab!"

Mis eksamid Jenniferi veel ees ootavad ja kuidas suhtuvad tema klassikaaslased osalemisse superstaarisaates, seda saad teada videost!